Gelozie (Altfel de ingeri vol.3) - Lili St. Crow



Este un lucru foarte bun ca Dru Anderson este rapida, deoarece sugatorul de sange care o urmareste nu incetineste nici o secunda. Si acesta nu va avea nici o clipa de liniste pana cand nu isi va da Dru ultima suflare.
Cel mai bun prieten al lui Dru, Graves, si salvatorul ei, Christophe, sunt gata sa o ajute pe aceasta in lupta cu raul suprem. Dar batalia celor doi pentru inima lui Dru o sa-i puna viata in pericol.

Comentarii

  1. Poti sa imi spui si mie cand apare la noi a treia carte?
    Adica e valabila pe piata mondiala inca din 2010 asa ca ma intreb de ce la noi nu a aparut.
    Un raspuns mi-ar fi de foarte mult ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si daca nu e prea deranjant ai putea sa cauti niste detalii despre colectia Women Of Otherworld? Am citit primele 2 carti dar a treia nu a aparut. Scrise tot de Kelley Armstrong. :]

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rasp 1 : cred ca prin martie (aprox.) , dar ar fi mai bine sa-l intrebi pe adminul de la leda.el o sa-ti dea un raspuns mai sigur.
      Rasp 2 : eu ceea ce scriu pe blog despre cartile care inca nu au aparut in Romania le traduc eu descrierile de pe diferite site-uri cu carti.posibil sa scriu si despre aceasta serie , daca vrei tu...dar asta doar dupa ce o sa termin cu seria Vampirii din Morganville (12 carti).deci o sa ai putintel de asteptat , daca asta nu te deranjeaza.

      Ștergere
    2. Sa stii ca a aparut serialul de la "Women Of Otherworld" daca te intereseaza...se numeste "bitten" :D

      Ștergere
  3. nicio problema. Si nu o sa fiu singura. Mai am o gramada de persoane interesate. Chiar vroiam sa gasesc un site cu mai multe detalii fiindca oriunde caut, nu gasesc nimic si sunt nevoita sa le cumpar in Engleza.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cartea aceasta cand apare in Romania?

    RăspundețiȘtergere
  5. este posibil sa apara in mai...oricum pana atunci vom primi detalii.

    RăspundețiȘtergere
  6. A trecut si luna mai si inca nu a aparut...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mda , imi cer scuze , l-am intrebat pe adminul de la Leda de aceasta carte si nu-ti face griji o vei avea vara aceasta.urmeaza multe alte carti si serii foarte bune care chiar merita atentia noastra.

      Ștergere
  7. Buna :) se stie ceva despre Vampirii Din Morganville scrisa de Rachel Caine volumul 8 ?



    RăspundețiȘtergere
  8. Daca are cineva volumul 1.2.3 al acestei cărți în romana si format pdf si ar putea sa mi le dea si mie pe adresa Fr3eWatch@yahoo.com sau pe facebook : Tian Catalin Andrey ii multumesc din suflet

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!