Chemarea Lunii (Mercy Thompson vol. 1) de Patricia Briggs


Mercedes
"Mercy" Thompson este orice, dar nu normală. Ea vine din două lumi diferite, dar nu aparține niciuneia. Pentru oamenii din Cele Trei State, ea este o raritate - o femeie independentă care repară mașini în viața de zi cu zi, însă pentru locuitorii lumii intunecate (vârcolacii, vampirii, vrăjitorii și creaturile fae), ea este un skinwalker, ultima din soiul ei, avand puterea magică de a se transforma într-un coiot. Vecinul ei este un vârcolac alpha, fostul ei șef este un gremlin, iar ea repară dubițe Volkswagen pentru clientul ei vampir. Dar când un tânăr pe nume Mac apare la atelierul auto unde lucrează ea și-i cere o slujbă, problemele încep să apară. Coiotul din Mercy recunoaște instantaneu natura duală a tânărului vârcolac. Chiar dacă nu este din haita locală de vârcolaci, Mercy îi dă o șansă și-l angajează. Curând însă, niște bărbați și alți vârcolaci vin în căutarea lui Mac, vârcolacul alpha este atacat în propria lui casă și un cadavru este lăsat în fața casei lui Mercy ca avertisment pentru ea. Dintr-odată Mercy se află într-o grămadă de probleme, iar întrebările dificile aduc cu ele răspunsuri periculoase.

"Varcolacii pot fi periculosi daca le stai in cale, dar te vor lasa in pace daca esti atent. Sunt foarte buni in a-si ascunde adevarata lor natura in fata oamenilor, dar eu nu sunt om. Ii recunosc cand ii intalnesc si ma recunosc si ei pe mine."

Vecinul sexy al lui Mercy Thompson este un varcolac.

Mercy este un mecanic la un atelier care, din intamplare, apartine unui vampir.

Aceasta nu se simte tocmai bine in pielea ei, iar conectarea ei cu lumea reala o poate aduce in mijlocul problemelor care mai de care.



Citiți descrierile celorlalte volume din seria Mercy Thompson

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!