Recenzie Nu-i timp de ramas bun de Linwood Barclay




        Cythia Bigge,o adolescenta de 14 ani, se trezeste mahmura dupa o noapte de  petrecere si descopera cu stupoare ca familia ei,compusa din parinti si fratele ei Todd, a disparut fara urma. Investigatia politiei nu rezolva nimic,iar timpul trece fara ca cineva sa stie ce s-a intamplat cu familia Bigge.
         Dupa 25 de ani,Cynthia,acum o femeie in toata firea,casatorita si cu o fetita,decide sa participe la o emisiune de televiziune,sperand ca cineva,undeva isi va aminti ceva ce va putea duce la gasirea familiei ei. Dar emisiune nu are succesul scontat,asa ca femeia angajeaza un detectiv particular. Curand lucrurile scapa de sub control,iar o persoana dispare, si o alta este gasita ucisa. Avalansa de semne pe care Cynthia le primeste,il fac sa se ingrijoreze si pe sotul ei,care o banuieste ca ar sti mai multe decat lasa sa se vada. Dar aceste semne par sa spuna acelasi lucru : daca scormonesti in trecut,ai putea da peste ceva ce nu-ti va placea.
        O carte care nu te va lasa sa te plictisesti nici o clipa, si pe care nu o vei mai putea lasa din mana.

Comandati AICI sau AICI.



Comentarii

  1. Si eu am citit cartea aceasta acum ceva timp. Chiar m-a impresionat si mi-a placut enorm. Actiunea a fost pe tot parcursul romanului si asa cum ai spus si tu, nu m-a lasat nicio clipa sa ma plictisesc. Cu fiecare pagina ma adanceam tot mai mult in mister si chiar eram curioasa ce s-a intamplat pana la urma.
    Nu mi-a trecut niciodata prin minte un astfel de scenariu referitor la disparitia familiei ei, desi aveam in minte tot felul de chestii care li s-ar fi putut intampla.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate,cu cat citeai mai mult cu atat aveai mai multe intrebari fara raspuns. Si cred oricine ar citi-o ar fi curios sa afle ce s-a intamplat pana la urma cu familiei fetei. Dar intr-adevar la un asemenea final nici eu nu m-am asteptat,desi aveam tot felul de scenarii in minte.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!