Ciuma (Disparuti vol. 4) de Michael Grant

Au trecut 8 luni de când toți adulții au dispărut.
Au supraviețuit foamei. Au supraviețuit minciunilor. Dar mizele vor continua să crească, iar oroarea distopică continuă să se clădească. Însă în ciuda tuturor tulburărilor din trecut produse de atâtea bătălii, lupte pentru putere, și grupuri nervoase, este un moment calm în Perdido Beach.
Dar inamicii din FAYZ nu se dau bătuți, și în tihnă, lucrurile mortale se agită, se modifică și găsesc o modalitate de scăpare. Întunericul a găsit o modalitate de a intra în mintea propriului inamic și-l controlează printr-o pâclă de nebunie și confuzie. O boală contagioasă, fatală se răspândește într-un ritm alert. Insecte sinistre și prădătoare terorizează Pedido Beach. Iar Sam, Astrid, Diana și Caine au în minte o bănuială cum că vor scăpa - chiar supraviețui - vieții în FAYZ. Cu atât de multe turbulențe în jurul lor, ce măsuri disperate vor lua aceștia pentru a se salva pe ei și pe cei pe care-i iubesc?

Comentarii

  1. mooor!!! de ce nu traduc astia cartea odata

    RăspundețiȘtergere
  2. mooor!!! de ce nu traduc astia cartea odata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu Adelina, chiar nu stiu... :( Eu am mai trimis emailuri catre ediura Rao si i-am intrebat despre continuarile de serii, insa acestia nu mi-au raspuns...

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!