Mini-recenzie Infruntarea (Casa Noptii vol. 4) de Kristin si PC Cast

Se pare ca supararea prietenilor lui Zoey a mai trecut, iar acestia vorbesc din nou cu ea. Cu atat mai bine, caci acum Zoey are mai multa nevoie de ei decat niciodata. De ce? Zoey incepe sa fie "bantuita", urmarita de niste corbi care nu ezita sa o atace cand au ocazia. Pe langa asta, Shekinah, sefa marilor preotese se intoarce la Casa Noptii, spre uimirea lui Zoey si a prietenilor ei. Se poate ca Shekinah sa-i strice planurile lui Neferet sau o sa fie convinsa de minciunile acesteia? Un nou tanar soseste la Casa Noptii- James Stark. Insa nu pare sa reziste prea mult. Conform unei legende amerindiene, zeul Kalona se va trezi la viata si le pangari pe femei in timp ce-i va controla pe barbati. Cine il va trezi pe acesta? Regina Tsi Sgili care se pare ca este un personaj foarte cunoscut noua din Casa Noptii. Va reusi Zoey si prietenii ei sa opreasca trezirea ingerului cazut Kalona sau in curand se va apropia sfarsitul?




Kalona


Regina Tsi Sgili


NOTA: 4/5


Comentarii

  1. Şi oficial...ăsta a fost ultimul volum din seria casa nopţii pentru un timp, pe care eu l-am lecturat. Am făcut maraton luna aceasta cu ele . Deşi ieri m-am încăpăţânat să mă opresc din lecturat volumul 5. Cel puţin până după paşte . Hm..profeţia e interesantă şi Acţiunea e ok, doar că mult prea precipitată din punctul meu de vedere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu-mi place sa citesc mai multe carti din aceeasi serie una dupa alta. Asa ca fac o pauza intre volume citind altceva :) Desi sunt tare curios ce se intampla in continuare.

      Ștergere
    2. Da, e o idee buna sa fac pauza dar cam da dependenta seria asta, desi....

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!