Seriale Update # 12

PENTRU CELELALTE SERIALE VIZIONATE DE NOI DATI CLICK PE SERIALE



Povestea se invarte in jurul lui Deb care in drum spre o auditie are un accident de masina si moare. Ajunsa in rai, Deb apasa butonul de intoarcere si revine pe pamant in corpul lui Jane Bingum, o simpla avocata careia ii place sa manance la fel de mult pe cat ii place sa munceasca. Acum Deb trebuie sa invete sa traiasca in corpul lui Jane si sa se descurce ca avocata, avand atat memoria ei cat si a lui Jane. Fiecare episod urmareste un caz la care Deb trbuie sa lucreze ca avocata. Serial incheiat in mai 2014, dupa 6 sezoane.


Doctorita Joan Watson este angajata de tatal lui Sherlock Holmes pentru a avea grija ca fiul lui sa nu se reapuce de droguri. Impreuna, Sherlock si Joan fac echipa si muncesc alaturi de politie pentru a deslusi cazuri care mai de care mai ciudate si complicate. Fiecare episod urmareste un alt caz.


Nikita este o fosta recruta a agentiei secrete numita Divizia. Scapand-o de o viata tumultoasa, Divizia ii insceneaza moartea si o antreneaza pentru a-si putea servi tara efectuand misiuni de spinonaj sau asasinat. Dupa 3 ani de cand Nikita a evadat de la Divizie, este hotarata sa distruga agentia cu ajutorul Alexandrei, o tanara antrenata de Nikita, care se afla inauntrul Diviziei ca simplu recrut. Dar cand Divizia afla de tradarea lui Alex, incepe adevarata actiune. Anulat dupa 4 sezoane din cauza ratingurilor care scadeau la fiecare episod.


Actiunea se plaseaza in anii '90, unde Jack Dunlevy, un fost soldat, incearca sa-si tina copiii adolescenti in frau si sa se descurce cu problemele lor de zi cu zi dupa ce sotia lui, Joanne, se decide sa-si urmeze visul si sa mearga la Facultatea de Drept. Anulat, din pacate, dupa doar un sezon de 8 episoade.


Dupa ce 2% din populatie au fost rapiti, ridicati la cer, dati disparuti, cei ramasi pe pamant incearca sa gaseasca motivul disparitiei acestora. Impreuna trebuie sa mearga mai departe si sa uite de cei luati, in timp ce un cult religios ciudat aduna tot mai multi membrii. Un serial asa-si-asa, care merge la plictiseala, dar atat.

PENTRU CELELALTE SERIALE VIZIONATE DE NOI DATI CLICK PE SERIALE

Comentarii

  1. Foarte interesante seriale!
    Urmaresc deja Nikita si imi place foarte mult, cu toate ca nu ma prea omor cu genul acesta.
    Mi-a atras atentia Drop Dead Diva si cred ca voi incepe sa-l urmaresc.

    O zi minunata iti doresc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-a placut si mie mult Nikita, desi nu ma asteptam sa-mi placa, nefiind un impatimit al serialelor si filmelor de actiune. Te invit sa citesti, daca doresti, despre restul serialelor vizionate de mine: http://bookaholic-guy.blogspot.ro/2013/04/so-many-tv-shows-so-little-time_6.html
      O seara placuta iti urez in continuare! :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!