Cercul de rubin (Legaturi de sange vol. 6) de Richelle Mead

Sydney este o alchimistă dintr-un grup de oameni care se ocupă cu magia și care asigură puntea dintre lumile oamenilor și vampirilor. Ei protejează secretele vampirilor - și viețile omenești.

După ce povestea lor de dragoste secretă este dezvăluită, Sydney si Adrian se găsesc ei înșiși confruntandu-se cu mânia atât a alchimiștilor cat și a moroilor în această concluzie electrizantă a lui Richelle Mead New York Times Bestseller din seria Bloodlines. Când viața unei persoane plăcute de amandoi este pusă in pericol, Sydney riscă totul pentru a-si vâna fostul rival de moarte. Între timp, Adrian devine prins într-un puzzle care ar putea detine cheia pentru un secret șocant despre magia spiritului, un secret care ar putea zgudui întreaga lume a Moroilor.

Comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Imi pare rau, dar nu as avea de unde sa-ti ofer mai multe detalii. Aceasta este descrierea de pe goodreads si de pe amazon. Cate detalii au dat ei despre carte, atatea am tradus eu in aceasta postare. Nu pot oferi mai multe detalii caci nu am citit-o, ci doar am tradus descrierea.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!