Nou in Bibli # 12

N-am mai avut de mult timp o astfel de postare in care sa va aratam ce noi titluri s-au adaugat in bibliotecile noastre. Nu toate sunt neaparat noi, dar sunt titluri pe care nu le-am mai aratat, asa ca uitati-le:


Uratii si Frumosii am reusit sa mi le cumpar de la InMedio cu doar 10 lei/volum. Le-am gasit din intamplare, dar cand le-am gasit mi le-am si luat :)). Obsidian, Onix si Anna in Vesmant de Sange le-am primit de la Grupul Editorial Corint in luna aprilie. Cei 100 am primit-o luna trecuta de la libraria online Libris, iar Focul am castigat-o la un concurs. 

Intamplare amuzanta: Ramai vesnic vrajitoare am gasit-o la Cora la doar 10 lei si am zis ca vreau sa mi-o cumpar. Cand am ajuns la casa de marcat mi s-a spus ca s-a schimbat pretul si ca nu mai este 10 lei, ci 34. Cica au uitat fetele sa puna noul pret pe carte. Casierita  mi-a spus sa platesc cei 34 de lei daca vreau cartea, si sa ma duc la biroul de informatii sa-mi restituie cei 24 de lei. Asa ca asta am si facut. Am platit 34 si mi s-au dat inapoi 24. *facepalm*


Al cincilea val am primit-o in aceasta luna de la libraria online Libris, iar in martie am primit Magicienii. Restul (Robotii, Insurgent, Four, Vrajitorul din Oz) le-am primit de la Grupul Editorial Corint.


 Cam atat cu cartile mele, iata si cele ale lui Cindy







Comentarii

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!