Petitie - Vampirii din Morganville

Recent s-a infiintat o petitie online pentru publicarea continuarii seriei Vampirii din Morganville la editura Leda. La noi s-au publicat opt volume din 15 in total.


Daca esti un fan sau daca vrei sa ne ajuti sa contribuim la continuarea publicarii seriei, te rugam sa semnezi petitia de mai jos dand un click pe poza sau pe cuvantul "petitie": PETITIE




Comentarii

  1. Editura Leda nu mai exista de doi ani, dar seriile ar trebui continuate de editura LedaEdge. Crezi ca ai puta face petitii si pt continuarea urmatoarelor serii incepute si ramase neterminate: Sange albastru, Micutele mincinoase, Altfel de ingeri, Paranormal, Jocul minciunii, Cercul secret, Elita intunecata, Ucenicia lui Victor Frankenstein, Shadow Falls, Evernight, Maximum Ride, Fetele Gallagher, MacKayla Lane, Emblema eternitatii, Vampirii sudului ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Petitia de fata nu este initiata de mine, eu doar am preluat-o pe blogul meu pentru a o populariza cat de cat. Ar trebui sa contactezi persoana care a initiat petitia si sa discuti cu ea aceste amanunte. Exista sectiunea de contact a persoanei care a creat petitia.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!