Sabia Asasinei (Tronul de clestar vol. 0.5) de Sarah J. Maas


Celaena Sardothien este cel mai temut asasin din Adarlan. Ca parte a Ghildei Asasinilor, loialitatea ei este față de stăpânul ei, Arobynn Hamel, însă Celaena nu ascultă de nimeni și nu se încrede decat in colegul său asasin, Sam. În aceste povestiri pline de acțiune Celaena se îmbarcă în cinci misiuni îndrăznețe. De la insule îndepărtate la deșerturi ostile, unde luptă să elibereze sclavi și caută să se răzbune pe tirani. Dar ea acționează împotriva ordinelor lui Arobynn și ar putea suferi o pedeapsă de neimaginat pentru o asemenea trădare. Celaena va fi cu adevărat liberă vreodata? Explorați lumea întunecată a acestei eroine pentru a afla.

Asasina si Lordul Pirat

Pe o insulă îndepărtată într-o mare tropicală, Celaena Sardothien, temuta asasină, a venit pentru recompensă.
A fost trimisă de Ghilda Asasinilor să colecteze o datorie de la Lordul Piraților. Dar când Celaena află că plata convenită nu este în bani, ci în sclavi, misiunea ei se schimbă brusc - și va risca totul pentru a indrepta greșelile pe care altii au trimis-o sa le facă.

Asasina si Tamaduitorul

Faceți cunoștință cu Asasina: frumoasa, sfidătoare, destinata pentru măreție. Celaena Sardothien l-a provocat pe maestrul ei. Acum trebuie ca ea să plătească prețul.
Călătoria ei spre Deșertul Roșu va fi una dificilă, dar poate schimba soarta lumii ei blestemate pentru totdeauna...

Asasina si Deșertul

Asasinii Tăcuți ai Deșertului Roșu nu prea stau la taclale, iar Celaena Sardothien nici pe atat. Ea nu este acolo pentru a vorbi, ci pentru a-și perfecționa meseria ca cel mai temut ucigaș din lume pentru angajat. Când liniștea este zdruncinată de forțele care vor să distrugă Asasinii Tăcuți, Celaena trebuie să găsească o cale să-i oprească sau va fi norocoasă daca va iesi din deșert în viață.

Asasina si Lumea de Dincolo

Când regele asasinilor îi dă Celaenei Sardothien o misiune specială care va ajuta la lupta împotriva sclaviei în regat, ea are șansa de a da o lovitură împotriva unei practici malefice. Misiunea este o afacere întunecată și mortala, care o duce pe Celaena de pe acoperișurile orașului până la fundul canalului - unde nu-i va placea ce va gasi.

Asasina si Imperiul

Celaena Sardothien este asasină intru totul: are un loc al ei, dragostea frumosului Sam, și libertate. Cu toate acestea, nu va fi cu adevărat liberă până când nu va fi departe de vechiul său stăpân, Arobynn Hamel; Celaena trebuie să ia o ultimă misiune îndrăzneață care o va elibera pentru totdeauna.
Dar având totul, înseamnă că are multe de pierdut..




Comentarii

  1. 😭😭😭😭😭😭😭😤😤

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai este posibila traducerea, ținând cont ca din Acotar s-a tradus volumul intermediar?

    RăspundețiȘtergere
  3. Dacă are cineva vreo informație despre traducerea acestei cărți să o comunice. Dar mai credeți că se va traduce?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!