Războinicul din Vis (Vânătorul Întunecat vol. 16) de Sherrilyn Kenyon

 


Noi suntem Dolofonii. Harnici. Vigilenți. Neînfricați și de neevitat. Slujitori ai Furiei, suntem mâna dreaptă a dreptății și nimeni nu rezistă în fața noastră.

Fiul lui Warcraft și Hate, Cratus, și-a petrecut veșnicia luptând pentru zeii antici care l-au născut. El era moartea pentru oricine i-ar face rău. Până în ziua în care și-a depus armele și a fost alungat în exil.

Acum un inamic străvechi a fost dezlănțuit și visele noastre sunt câmpul lui de luptă. Singura speranță pe care o avem este singurul zeu care acum jură că nu se va mai lupta niciodată.

Ca vânător de vise, Delphine și-a petrecut eternitatea protejând omenirea de prădătorii care ne dau pradă în stare de inconștiență. Dar acum că aliații ei au fost transformați, ea știe că, pentru a supraviețui, Vânătorii de Vise au nevoie de un nou lider. Cineva care îi poate antrena să lupte cu noii lor dușmani. Cratus este singura ei speranță. Dar ea este o amintire amară a motivului pentru care a ales să depună armele.

Timpul se scurge și dacă ea nu-l poate câștiga de cauza ei, omenirea va fi măcelărită și lumea pe care o cunoaștem va înceta în curând să mai existe.


Citiți și descrierile celorlalte volume din seria Vânătorul Întunecat

Comentarii