Proscrisul (Vânătorul Întunecat vol. 23) de Sherrilyn Kenyon

 


Nu este ușor să fii o glumă în viața ta personală, dar Josette Landry a făcut o pace instabilă cu fiara. Viața va continua să arunce asupra ei orice lucru rău pe care îl are și ea va continua să nu bage capul în pământ. Dar este în regulă. Ceea ce nu o omoară va necesita doar câteva ore de nebunie mentală. Cu norocul ei, Josette își ia o slujbă cu un grup local paranormal care încearcă să-și obțină propria emisiune prin cablu ca fotograf și cameramană. Dar ei sunt chiar mai nebuni decât ea. Singurul lucru paranormal în care crede este miracolul care îi permite să alerge sălbatică. Dar când grupul ei eliberează din greșeală ceva cu adevărat rău în lume, ei sunt forțați să solicite întăriri.

Din momentul în care Josette îl întâlnește pe Cadegan, ea știe că ceva în legătură cu el nu este în regulă. Și nu este doar pentru că ea nici măcar nu poate începe să-i pronunțe numele de familie: Maboddimun. Misterios și înarmat cu un sarcasm letal, pare mult mai în vârstă decât vârsta lui aparentă...

Cu secole în urmă, Cadegan și-a vândut sufletul pentru răzbunare împotriva trădătoarei care l-a blestemat. Forțat împotriva voinței sale să facă bine, urăște totul în viață. Tot ce vrea este o cale de ieșire. Dar pentru cei blestemați există doar suferință veșnică. Și totuși există ceva la Josette care îl intrigă pe bărbat atât de mult pe cât îl irită și îl frustrează. Ceva cu care pare să nu se lupte, iar ultima oară când a simțit așa despre o femeie, l-a costat sufletul.

El știe că trebuie să stea departe de ea, dar răul pe care l-au dezlănțuit prietenii ei este hotărât să-i consume sufletul. Ceva ce nu poate permite. Dacă mai este omorât un alt nevinovat, el va fi trimis înapoi într-o închisoare de neimaginat care face ca iadul lui actual să pară un paradis. Dar cum o poate ține în siguranță atunci când a fi alături de ea este cea mai mare amenințare dintre toate?


Citiți și descrierile celorlalte volume din seria Vânătorul Întunecat

Comentarii