Răzbunarea (Vânătorul Întunecat vol. 19) de Sherrilyn Kenyon

 


Nu face rău omului...

Un mercenar pe nume William Jessup Brady și-a trăit viața cu un picior în mormânt. El credea că fiecare viață are un preț. Până în ziua când a găsit în sfârșit un motiv să trăiască. Într-un singur act de trădare brutală, el a pierdut totul, inclusiv viața. Adus înapoi de o zeiță greacă pentru a fi unul dintre vânătorii ei întuncați, el și-a dat sufletul nemuritor pentru răzbunare și a jurat că își va petrece veșnicia protejând oamenii pe care odată i-a considerat pradă.

Abigail Yager, rămasă orfană de mică, a fost primită de o familie de vampiri și a fost crescută cu o singură credință – aceea că Vânătorii Întunecați sunt malefici și ucid atât oamenii, cât și omenirea și toți trebuie distruși. În timp ce își protejează rasa adoptivă, ea și-a petrecut viața eliminând Vânătorii Întunecați și antrenându-se pentru ziua în care l-a întâlnit pe bărbatul care i-a ucis familia: Jess Brady.

O armă în mână valorează două în toc...

Jess a fost acuzat că a găsit și a ucsi creatura care îi asasina pe Vânătorii Întunecați. Ultimul lucru la care se așteapta a fost ca o față umană să fie în spatele crimelor, dar când acea față seamănă izbitor cu cel care l-a ucis cu secole în urmă, el știe că ceva rău se întâmplă. De asemenea, știe că nu el este cel care i-a ucis părinții. Dar Abigail refuză să creadă adevărul și este hotărâtă să-l vadă mort odată pentru totdeauna.

Aduși împreună de un zeu furios și urmăriți de inamici străvechi în stare să-i omoare pe amândoi, ei trebuie să găsească o modalitate de a-și învinge ura reciprocă sau să privească cum una dintre cele mai întunecate puteri inamice se ridică să ucidă ambele rase pe care au jurat să le protejeze.


Citiți și descrierile celorlalte volume din seria Vânătorul Întunecat

Comentarii