Făurit din foc și stele (Făuritorul Legendelor vol. 1) de Andrea Robertson


Urzeala Tronurilor se împletește cu Elias și Spioana Cărturarilor în această fantezie plină de acțiune a autoarei bestseller internațional a seriei Umbra Nopții Andrea Cremer (Robertson).

Ara a știut întotdeauna despre Făuritorul Legendelor: fierarul care a slujit alături de regi și regine din fiecare generație pentru a proteja regatul. A fost soarta ei să moștenească titlul – deși nu a crezut niciodată cu adevărat că se va întâmpla de la căderea monarhiei cu ani în urmă.

Dar când prințesa Nimhea și Prințul Eamon o fură pe Ara din viața ei liniștită cu misiunea de a prelua tronul – și de a-i lua locul ca Loresmith – întreaga ei lume se întoarce cu susul în jos. Călătoria lor o va duce pe Ara într-o aventură periculoasă pentru a descoperi noi adevăruri despre moștenirea familiei ei și chiar pentru a înfrunta zeii înșiși. Și cu un hoț misterios ca însoțitor neașteptat, Ara trebuie să-și folosească toate abilitățile pentru a-și da seama în cine poate avea încredere și pentru a-și crea calea corectă – pentru ea însăși, pentru regatul ei și pentru inima ei.

De la autoarea de bestselleruri internaționale Andrea Cremer vine o nouă serie fantastică scrisă minunat, perfectă pentru cititorii seriei Grishaverse a lui Leigh Bardugo sau a seriei Elias și Spioana Cărturarilor de Sabaa Tahir.

Comentarii