Postări

Turnul de la Rasarit (Tronul de Clestar # 6) de Sarah J. Maas

Imagine
Chaol Westfall s-a definit întotdeauna prin loialitatea lui neclintită, puterea lui și poziția sa de căpitan al Gărzii. Dar toate acestea s-au schimbat de când castelul de clestar s-a spulberat, cand oamenii săi au fost măcelăriți, iar regele din Adarlan l-a păsuit de la o lovitură mortală, dar care i-a distrus trupul.

Singura lui sansă de recuperare o are la legendarii vindecători ai lui Torre Cesme din Antica - fortăreața imperiului puternic al continentului sudic. Și odată cu războiul care se întinde, cu Dorian și Aelin înapoi acasă, supraviețuirea lor ar putea depinde de Chaol și Nesryn convingându-i pe conducători să se alieze cu ei.


Dar ceea ce descoperă în Antica ii va schimba pe amândoi - și va fi mult mai important pentru salvarea Erileei decât ar fi putut să-și imagineze vreodată.

Sabia Asasinei (Tronul de clestar # 0.5) de Sarah J. Maas

Imagine
Celaena Sardothien este cel mai temut asasin din Adarlan. Ca parte a Ghildei Asasinilor, loialitatea ei este față de stăpânul ei, Arobynn Hamel, însă Celaena nu ascultă de nimeni și nu se încrede decat in colegul său asasin, Sam. În aceste povestiri pline de acțiune Celaena se îmbarcă în cinci misiuni îndrăznețe. De la insule îndepărtate la deșerturi ostile, unde luptă să elibereze sclavi și caută să se răzbune pe tirani. Dar ea acționează împotriva ordinelor lui Arobynn și ar putea suferi o pedeapsă de neimaginat pentru o asemenea trădare. Celaena va fi cu adevărat liberă vreodata? Explorați lumea întunecată a acestei eroine pentru a afla.
Asasina si Lordul Pirat

Pe o insulă îndepărtată într-o mare tropicală, Celaena Sardothien, temuta asasină, a venit pentru recompensă. A fost trimisă de Ghilda Asasinilor să colecteze o datorie de la Lordul Piraților. Dar când Celaena află că plata convenită nu este în bani, ci în sclavi, misiunea ei se schimbă brusc - și va risca totul pentru a ind…

Tentatia (Cercul Secret # 6) de Aubrey Clark

Imagine
Este întotdeauna mai întunecat înainte de rasarit.

Cassie nu a simțit acest lucru singur de când s-a mutat la New Salem și s-a alăturat Cercului - acesta fiind cel mai apropiat lucru de o familie pe care l-a cunoscut-o vreodată. Dar acum că Cercul a fost posedat de spirite puternice rele, Cassie nu are de ales decât să se întoarcă spre partea ei întunecată pentru a-l salva. În timp ce se străduiește să-i ajute pe prietenii ei și pe iubitul ei, Adam, ea găsește un aliat neașteptat - unul care o va tenta mai mult ca oricând.


În timp ce dușmanii ei se apropie rapid, Cassie luptă pentru a-și menține inima onesta și sufletul ei curat. Dar ea știe mai bine decât oricine că toată magia vine cu un preț, mai ales când este implicată Cartea Neagră a lui John. Va învinge Cassie  întunericul o dată pentru totdeauna?

Vanatoarea (Cercul Secret # 5) de Aubrey Clark

Imagine
De la cel mai bine vandut autor al Jurnalelor Vampirilor - L. J. Smith, vine o poveste periculoasa de iubire, vrajitorie si supranatural, perfect pentru fanii seriei Cronicile Casterilor.

Viața lui Cassie este departe de a fi obișnuită. Cei mai buni prieteni ai ei sunt dintr-un sabat al vrăjitoarelor și relația ei cu iubitul ei, Adam, este scrisă în stele. În calitate de lider al Cercului Secret, depinde de ea să ii mențină în siguranță.


Dar apoi sora vitrega malefica a lui Cassie soseste hotărâta să ii ia locul lui în Cercul Secret. Și o bandă de vânători de vrăjitori puternici începe să vizeze grupul, hotărât să-i distrugă; va rămâne Cercul intact în ciuda magiei malefice care se infiltreaza prin inelele lor? Și va supraviețui Cassie acestei bătălii finale dintre bine și rău?

Despartirea (Cercul Secret # 4) de Aubrey Clark

Imagine
Tine-ti dusmanii aproape.

Pentru prima oara de cand s-a mutat in New Salem, Cassie Blake se simte ca o persoana obisnuita. Este fericita alaturi de iubitul ei, Adam, si isi face noi prieteni. Dar viata lui Cassie este iesita din comun, iar a fi deosebit poate fi un adevarat blestem.

Cercul secret este vanat de un dusman necunoscut - si oricine poate fi urmatoarea victima. Intre membrii lui iau nastere aliante, iar relatiile le sunt puse la incercare. Nimeni nu stie in cine poate avea incredere sau de cine sa se teama.

O sa reuseasca oare Cassie sa-si salveze prietenii...

Revendicarea (Casa Noptii # 12) de PC Cast si Kristin Cast

Imagine
În ultimul roman electrizant din seria Casa Noptii, Neferet s-a făcut în cele din urmă cunoscuta muritorilor. O Zeiță Întunecată se dezlantuie in Tulsa și in intreaga lume. Nici un singur vampir nu este suficient de puternic pentru a o învinge - numai dacă aceasta creatură nu are puterea de a convoca elementele, precum și capacitatea de a manui Magia Straveche. Numai Zoey Redbird este moștenitoarea unei asemenea puteri... dar din cauza consecințelor utilizării Magiei, nu mai poate ajuta. Aflati cine va câștiga și cine va pierde în această bătălie epică a Luminii impotriva Intunericului.


Seria Casa Noptii este un fenomen internațional, ajungând pe primul loc pe lista de bestseller din S.U.A., Germania și Marea Britanie, rămânând pe lista bestseller The New York Times pentru aproape 150 de săptămâni. Cu mai mult de 12 milioane de exemplare tipărite, drepturi vândute în treizeci și opt de țări până în prezent și personaje rudtabile  și dependente, această serie este de neoprit. Acum, în u…

Dezvaluirea (Casa Noptii # 11) de PC Cast si Kristin Cast

Imagine
Afectata drastic după căderea ei de la sfârșitul volumului anterior, Neferet este acum mai periculoasa ca niciodată - și căutarea ei de răzbunare va da naștere la dezastru atât pentru oameni, cât și pentru Zoey și prietenii săi. Haosul este dezlantuit în Tulsa, iar Casa Nopții este de vina. Poate Zoey să o oprească pe Neferet la timp pentru ca furia acesteia nemarginita sa nu se transforme intr-un rozboi total? Sau va trebui să intervină altcineva sa cada de vina?

Seria Casa Noptii este un fenomen internațional, ajungând pe primul loc pe lista de bestseller din S.U.A., Germania și Marea Britanie, rămânând pe lista bestseller The New York Times pentru aproape 150 de săptămâni. Cu mai mult de 12 milioane de exemplare tipărite, drepturi vândute în treizeci și opt de țări până în prezent și personaje rudtabile  și dependente, această serie este de neoprit. Acum, în cel de-al unsprezecelea și penultimul volum al seriei, acțiunea este mai intensă, iar mizele și mai mari, pe măsură ce Zoey și…

Ascunderea (Casa Noptii # 10) de PC si Kristin Cast

Imagine
În sfarsit, Zoey are ceea ce si-a dorit: adevărul este expus. Răul lui Neferet a fost dezvaluit, iar Înaltul Consiliu nu mai este de partea ei - dar asta nu inseamna ca s-a oprit din a face rău în lumea vampirilor. În primul rând, un incendiu misterios distruge grajdurile. Apoi, Neferet face o mișcare devastatoare care ii va supune pe toti la o incercare. 

Cu semințele neîncrederii însămânțate și haosul întunericului din Casa Nopții, toată lumea trebuie să se unească - dar acest lucru se dovedește a fi mai dificil ca oricând. Gemenii abia daca mai vorbesc, iar fostul dușman al Casei Noaptii, Kalona, ​​a devenit acum războinicul lor, împingându-le încrederea la limită. La început, Zoey e destul de sigură că ar putea să-și piardă mințile. Ea a văzut ceva când l-a privit pe Aurox prin piatra de Seer, ceva ce nu-și poate explica singură, dar nici prietenii ei. Este posibil ca Heath să revină într-o altă formă? De aceea Zoey e atât de intrigata de Aurox, când el e atât de evident că e peric…

Legământul oțelului (Vampirii din Chicago # 13) de Chloe Neill

Imagine
De la noaptea atacului său brutal și al transformării neplăcute într-un vampir, Merit a fost Santinelă și protector al Casei Cadogan din Chicago. A salvat Orașul Vânturilor de forțele întunericului din nou si din nou alături de Stăpânul și iubitul ei, Ethan Sullivan.


Când Merit este atacată de un vampir aparent aflat sub puterea magiei întunecate, ea și Ethan își dau seama că pericolul este mai aproape decât ar fi putut să creadă vreodată. Pe măsură ce o vrăjitorie malignă se răspândește în tot orașul, Merit trebuie să meargă la război împotriva unor puteri supranaturale dincolo de înțelegerea ei. Este ultima ei șansă de a salva totul - și pe toată lumea - pe care îi iubește.

Semnul nopții (Vampirii din Chicago # 12) de Chloe Neill

Imagine
Seria Vampirii din Chicago continuă, iar Merit și Ethan se găsesc într-un joc mortal de-a șoarecele și pisica, unde câștigul poate necesita un sacrificiu final...

Păcatele unui vampir nu stau mult timp ascunse...

Merit este una dintre cei mai pricepuți războinici vampiri din Chicago; în aceste zile, ea nu sperie cu ușurință. Dar ea și Stăpânul vampir Ethan și-au făcut un inamic nou și puternic, iar acesta nu va renunța până când nu va avea Orașul Vânturilor.

Cu ultimul său plan eșuat, el este mai hotărât ca oricând să vadă casa Cadogan arsă din temelii. Ethan a pus vampirii Casei în alertă, dar dușmanul lor nu se va opri de la nimic, inclusiv să stârnească vampirii  împotriva vampirilor...


În acest joc mortal de-a șoarecele și pisica, mizele sunt pe viață și moarte - și câștigul ar putea însemna sacrificarea a tot...