Recenzie First debt de Pepper Winters- seria Indebted vol. 2



Acest al doilea volum se concentreaza asupra primei datorii pe care Nila trebuie sa o plateasca familiei Hawk. Insa pana ajungem acolo, mai avem de trecut niste obstacole, cum ar fi fuga lui Nila, permisa de Jethro. Daca Nila a crezut vreo clipa ca chiar are o sansa sa scape- s-a inselat. Jethro a lasat-o sa fuga, deoarece cunoaste marimea proprietatii si stie ca nici dupa cateva zile de fuga nu va ajunge la granita. Insa el a dus-o de nas si a castigat si cuvantul ei: ea i-a promis ca va semna un contract prin care i se va preda lui Jethro- trup si suflet, ca nu va mai lupta cu el si ca ii va apartine total.
Desi era catarata intr-un copac, Nila nu a avut nicio sansa: Jethro si cainii lui au gasit-o, iar scena fierbinte ce se intampla apoi, ii lasa pe amandoi fara suflare.
Nila simte ca are o putere asupra lui Jethro si vrea sa se foloseasca de asta.
Intre timp se obisnuieste cu noua ei viata, ii cunoaste mai bine pe ceilalti membrii ai familiei si gaseste un prieten in Kestral- fratele mai mic al lui Jethro.
Pe zi ce trece, datoria se apropie, iar atractia dintre Nila si Jethro creste. Nila este singura femeie care il dezarmeaza, care sparge zidul, care poate topi gheata din sufletul lui. Ea vede ca el este afectat, vede umanitatea lui, vede ca este capabil de sentimente, dar  ascunde repede sub o masca de gheata tot ce simte.
Daca Nila exploreaza un teren necunoscut, fortand limitele lui Jethro, el isi da seama cat de periculoase sunt aceste sentimente si dispare cu zilele pentru a se “repara”.
Prima datorie este cea mai simpla, cea mai usor de indurat, dar asta doar teoretic. Practic, e o violenta fizica greu de imaginat, o durere imposibil de indurat. Ma gandesc cu groaza la celelalte datorii, avand in vedere ca prima m-a lasat cu un gol in stomac si cu lacrimi pe obraji. Dar este un rau necesar, pentru ca acum putem vedea clar cat de mult o doreste Jethro pe Nila. In plus ii ingrijeste ranile si o lasa sa se odihneasca.
Iar de aici pana la primul sarut si prima noapte de dragoste, mai e un singur pas..
Asa cum au spus si fetele, ce se intampla intre Jethro si Nila nu e sex. E o conexiune mai presus de orice legatura fizica, o lupta a sentimentelor, de o incarcatura emotionala greu de explicat.
O carte incredibila, care te tine treaza noaptea, care te rascoleste, te revolta, te face sa suferi, dar iti si da speranta: speranta ca dragostea poate vindeca sufletele ranite, ca dragostea poate topi orice iceberg, ca dragostea va castiga...


Comentarii