Recenzie Fantasy Lover (Vânătorul Întunecat vol. 1) de Sherrilyn Kenyon


Editii alternative ale primului volum al seriei

Amatoarea de științe oculte și magie, Selena, dezvoltă un interes special pentru viața amoroasă a prietenei ei cele mai bune: Grace Alexander. Aceasta din urmă nu a mai avut nici o relație sau întâlnire cu vreun bărbat timp de patru ani, în urma unui eșec în dragoste. Dar prietena ei are planuri mărețe pentru ea. Selena descoperă într-o carte veche un anunț însoțit de imaginea celui mai frumos bărbat pe care l-a văzut vreodată: Julian din Macedonia, sclav sexual. Selena o pune pe Grace să îl invoce pe bărbat cu ajutorul magiei, iar Grace se trezește în mijlocul nopții alături de un bărbat nespus de frumos și în același timp: gol pușcă! După câteva conversații cu bărbatul ciudat apărut parcă din alte vremuri, Grace descoperă de la acesta că a fost întemnițat și blestemat în anul 149 înainte de Hristos de către Priapus, pentru a le satisface nevoile sexuale ale femeilor care îl invocă, timp de o lună, ca pedeapsa in urma unui act nesabuit facut de Julian in trecut.

Editii alternative ale primului volum al seriei
Ce ai face dacă în casa ta ar apărea cel mai frumos bărbat pe care l-ai văzut vreodată, însă care e... dezbrăcat total?! Ei bine, putem să o întrebăm pe Grace Alexander, terapeuta în materie sex care se trezeste cu Julian din Macedonia, un general grec blestemat să își petreacă eternitatea blocat într-o carte, satisfăcând nevoile sexuale ale femeilor care îl invocă. Mitologia se împletește frumos cu contemporanul, apărând chiar personaje celebre ale mitologiei grecești: Afrodita, Cupidon, Priapus, Psyche etc. Aceștia reprezintă atât familia și trecutul lui Julian, cât și un obstacol în calea fericirii acestuia, ei fiind cauza pentru care Julian este osândit la o eternitate fără vreo șansă la fericire. Grace are însă problemele ei în legătură cu bărbații: fiind trădată de bărbatul care a făcut un pariu că o va putea cuceri. Va putea Julian, expertul în plăceri trupești, să o facă pe Grace să aibă încredere din nou în bărbați, să se deschidă în fața lui și să rupă blestemul care îl leagă de o eternitate în întuneric? Chiar dacă subiectul pare ușor stereotipic: ea cu probleme in legătură cu încrederea în bărbați, el folosit de femei toată viața pentru plăceri fizice, Julian si Grace ajung să se descopere unul pe altul și să își completeze nevoile unul altuia. Descoperiți aventurile amoroase și căile complicate ale inimii în primul volum al lui Sherrilyn Kenyon din seria urban-fantasy Legendele Vânătorilor.

Alcatuirea cartii

17 capitole, 346 pagini

Fragmente

Femeia aceea îl bântuia. Nu era vorba doar despre blestem. Era ceva mai mult la mijloc. Ceva cu care el nu s-a confruntat nicioadată. Pentru prima dată în peste două mii de ani, el s-a simțit din nou ca un bărbat, și cu acest sentiment a venit și o dorință atât de profundă care-l săgeta în inimă. O voia pe ea. Trup și suflet. Îi voia iubirea. Gândul acesta îl excită. Dar era adevărul. Nu a mai simțit acea dorință crâncenă ca cineva să-l aline și dezmierde de când era copil. Cineva care să-i spună că îl iubește și să vorbească serios, nu doar din cauza unei vrăji.
Lăsându-și capul pe spate, a înjurat. A fost născut să sufere. Oracolul din Dephi i-a spus acest lucru.
-Vei suferi cum nu a suferit nici un alt om vreodată.
-Dar voi fi iubit?
-Nu în viața aceasta.

Nota:
4/5


Comentarii