Recenzie Valorous de M.S Force- seria Quantum vol. 2



Volumul al doilea incepe de unde ne-a lasat primul: in urma aparitiei la bratul lui Flynn, Natalie este nevoita sa retraiasca cosmarul prin care a trecut in urma cu 8 ani. Acum toata lumea stie cine este ea cu adevarat si prin ce a trecut atunci. Ea este in stare de soc, iar Flynn incearca din rasputeri sa o ajute, sa fie alaturi de ea.
In urma cu 8 ani, Natalie si-a dorit un nou inceput. Cu ajutorul avocatului, si-a schimbat numele si s-a mutat din oras. Familia ei nu i-a fost alaturi, ci din contra…
Acum, cel mai tare regreta faptul ca nu mai stie nimic de cele 2 surori mai mici, nu stie daca ele au fost inveninate impotriva ei sau daca inteleg de ce a ales sa spuna ce a patit. Avocatul ei de atunci este cel care, pentru a-si umple buzunarele, a dezvaluit unui ziar cine este Natalie.
Flynn este disperat, nu stie cum sa o ajute pe Natalie si nu suporta sa vada privirea ei goala. Cu ajutorul unui medic, Natalie isi revine si descopera ca toata lumea este de partea ei, condamnadu-l pe avocat, dar si ziarul care a publicat povestea. Prietenii lui Flynn pornesc chiar si o campanie pe internet, numita Team Natalie.
Curand, Natalie mai primeste o lovitura: este concediata dintr-un motiv stupid.
Flynn ii este alaturi la fiecare pas, incurajand-o si ajutand-o sa mearga mai departe. El isi indreapta toata furia asupra celor care au ranit-o pe Natalie- avocatul, dar si scoala, si ameninta cu excluderea din Barou, respectiv procese.
Flynn se simte tot mai vinovat din cauza secretului pe care il tine departe de Natalie, dar acum, mai mult ca oricand, stie ca nu ii poate spune adevarul. Prefera sa traiasca fara acel stil de viata, decat sa o piarda pe ea. El stie ca daca Natalie ar afla, ar pierde-o definitiv (el a fost casatorit, dar cand i-a dezvaluit acesteia preferintele lui sexuale, ea l-a considerat un depravat).
Apoi Flynn o cere in casatorie pe Natalie! Ce raspuns va da aceasta? Ce se va intampla intre ei? Vor putea avea o relatie normala? Va putea Flynn sa ii marturiseasca adevarul?
Cum va reactiona Natalie?

La fel ca in primul volum, Flynn este in continuare un barbat incredibil de atent si grijuliu cu partenera lui. Era tot timpul cu ochii pe Natalie, cautand semne de suferinta sau placere. A avut grija de ea, a luat problema in propriile maini si a cautat vinovatii.
Mi-a placut tare mult si de familia lui, care a primit-o cu bratele deschise pe Natalie si toti si-au dat seama repede cat de importanta e ea pentru Flynn.
Spre sfarsit se intampla ceva si reactia lui Natalie m-a facut sa o iubesc si sa o admir si mai mult: spre deosebire alte eroine (care ar fugi fara sa spuna un cuvant), Natalie se aseaza si gandeste linistita. Rememoreaza evenimente si discutii in cautarea unor semne (pe care le si gaseste). Mai mult decat atat: mai ofera o sansa pentru a i se marturisi adevarul.
Mi-a placut si de Addie- asistenta si prietena lui Flynn, care le-a fost tot timpul alaturi si a avut grija de toate lucrurile. Hayden- partenerul de afaceri al lui Flynn simte ceva pentru ea, dar nu i-a spus niciodata, din cauza stilului lui de viata. Insa volumul 4 va fi cu cei doi si abia astept!


Comentarii