Recenzie Victorious de M.S Force- seria Quantum vol. 3



Multumita fostei sotii a lui Flynn, Natalie a aflat adevarul despre stilul lui de viata. Ea i-a oferit sansa de a-i spune adevarul, insa Flynn nu a putut risca totul. Natalie este foarte suparata pe el si il paraseste. Pe de-o parte il intelege, intelege de ce i-a ascuns acest secret, si pe cealalta parte nu suporta ca mariajul ei a inceput cu o minciuna.
Ea merge in vizita la sora ei pentru a se linisti putin. Este tot timpul insotita de securitate, deoarece este sotia celui mai vanat actor. Desi sora ei isi da seama ca ceva nu este in regula, Natalie nu poate vorbi despre ce a aflat, care e motivul certei cu Flynn.
La intoarcerea in New York, Natalie nu are incotro si trebuie sa mearga acasa la Flynn si surpriza: el este acolo! Amandoi se simteau mizerabil si nu rezistau dorului, dar acum cand se revad, nu mai pot nega faptul ca nu suporta sa stea departe unul de celalalt.
Natalie il roaga sa ii spuna fanteziile lui cu ea. Flynn este surprins de aceasta cerere, dar accepta. Lucrurile pe care Natalie le-a vazut in pivnita lui Flynn, sau in camera de joaca a lui Hayden au facut-o curioasa. Iar acum, cand Flynn ii marturiseste cu voce tare fanteziile BDSM, ea trebuie sa recunoasca faptul ca e intrigata. Flynn nu spera ca asta sa se intample. El era pregatit sa renunte la tot, doar pentru a nu o pierde pe Natalie. Dar ea vrea sa fie perfecta pentru el si nu isi doreste ca el sa se schimbe. Ii marturiseste curiozitatea si dupa ce vorbesc cu un terapeut, ajung sa discute termenii unui contract legat de relatia dintre Dominator si supusa!
Din cauza lipsei de experienta a lui Natalie, partea de BDSM este una usoara, iar Flynn ii aminteste tot timpul ca- de fapt ea e la putere, ea poate opri totul printr-un simplu cuvant.
Relatia lor evolueaza pe masura ce experimenteaza diverse lucruri iar increderea creste.
Natalie devine o femeie sigura pe sine, care nu mai traieste cu frica unui alt episod care sa ii aduca aminte de trecut. A trecut peste asta, s-a vindecat si se poate bucura de lucrurile pe care le descopera alaturi de sotul ei.
Flynn este tot timpul surprins de curajul de care da dovada Natalie si incredibil de fericit ca poate sa impartaseasca cu femeia pe care o iubeste- orice legat de stilul lui de viata.
Fericirea lor ar fi totala, daca nu ar avea de-a face cu agent care cauta criminalul avocatului care a dezvaluit cine e Natalie. Flynn este suspectat de moartea avocatului, dar e usor de dovedit ca nu a avut nimic de-a face cu el. Insa adevaratul criminal m-a surprins…
Fluff- catelusa lui Natalie este tot timpul prezenta si e imposibil sa nu razi cand- in toiul unui orgasm, Natalie tipa, iar catelusa isi apara stapana muscandu-l pe Flynn de fund!
In acest volum avem ocazia si sa patrundem in clubul Quantum. Acolo ii cunoastem pe prietenii lui Flynn si preferintele lor.
Pe langa partea erotica a cartii, avem parte si de scene romantice si mi-a placut faptul ca nunta lor- prima oara celebrata la Vegas, a fost sarbatorita din nou alaturi de familie si prieteni.



Comentarii