Recenzie Final debt de Pepper Winters- seria Indebted vol. 6



Dupa o intalnire secreta cu Jethro, Nila este nevoita sa se intoarca la familia Hawk. Ei detin un avantaj important: nimeni nu stie ca Jethro traieste! El vrea sa faca un plan pentru a opri ultima datorie- decapitarea Nilei!
Insa nu mai apuca sa faca nimic, deoarece Cut si Daniel au alte ganduri. Ei o duc pe Nila in Africa, la mina de diamante a familiei, unde vor sa duca la bun sfarsit cea de-a treia datorie- violul, iar mai apoi Datoria Finala.
Jethro este anuntat de sora lui de faptele celor doi barbati si se grabeste sa prinda un avion pentru a fi pe urmele lor.
Ajunsi in Africa, Nila este amenintata constant cu ce va urma sa se intample. Ea este ingrozita, stie ca cei doi nu au scrupule, dar este hotarata sa supravietuisca, sa ucida pentru a trai si pentru a-si indeplini dorinta: ca nici o alta femeie Weaver sa nu mai treaca prin aceste datorii horror.
Daniel este primul o va viola pe Nila, iar Cut isi lasa fiul sa faca ce vrea. Insa Nila are un as in maneca, sau mai zis un ac in maneca si la momentul oportun, il invinge, ucigandu-l.
Jethro a ajuns si el la Nila si gaseste cadavrul fratelui lui. El acopera crima, scapand de cadavru. Apoi o ia pe Nila si intentioneaza sa fuga. Dar Cut ii descopera, iar masina in care se aflau cei doi, sufera un accident.
Cut ii duce pe cei doi in mina, legandu-l pe Jethro, care era ranit si planuind tot ce e mai rau pentru Nila...
Si Doamne, cate se mai intampla... Chiar nu stiu cat sa dezvalui, asa ca ma opresc aici cu povestirea actiunii. Pot doar sa va spun ca moartea lui Daniel, nu va fi ultima. Din contra, multe personaje isi gasesc sfarsitul- personaje negative, dar si pozitive...
Pe parcurs, mai aflam fapte din istoria datoriilor si avem ocazia sa patrundem in mintea lui Daniel, Cut, Bonnie, Jasmine.
Nila a fost de la inceput o femeie foarte curajoasa, iar in acest volum s-a intrecut pe ea. Tot timpul cauta o portita de scapare, planuia uciderea unor oameni. Nu mai este o prada, ci pradatorul...
Jethro si-a petrecut toata viata incercand sa devina fiul perfect pentru Cut. Si asta nu a fost deloc usor, deoarece Cut era hotarat sa nu lase conditia fiului lui sa il stapaneasca. Si pentru asta nu s-a dat in laturi de la nimic, nici macar de la torturarea propriilor copii...
Acum fiecare intrebare si-a gasit raspunsul. Tot timpul se intampla ceva, afli ceva nou, stai cu sufletul la gura de la inceput pana la final, pur si simplu o devorezi!
 Pentru mine, acest volum a fost cel mai tare!
Si cand credeam ca toate piesele s-au asezat la locul lor, avem parte de o bomba!
In plus o noua poveste de dragoste e pe cale sa inceapa.


Comentarii