Recenzie Steaua secreta de Nora Roberts



Seth Buchanan se afla la scena unei crime, intr-o casa frumoasa, cu o femeie moarta, dar se trezeste visand cu ochii deschisi la femeia care i-a atras privirea printr-un tablou. Regreta faptul ca nu a avut ocazia sa o cunoasca.  Victima este Grace Fontaine- mostenitoarea unui imperiu, o femeie moderna si extrem de frumoasa.
Seth le anunta pe cele doua prietene a lui Grace- Bailey si M.J de moartea acesteia.
Apoi ceva il atrage inapoi in acea casa... Isi doreste sa revada acel portret, care ii bantuie gandurile. Dar femeia care se presupune ca e moarta tine un pistol indreptat spre el!
Seth o convinge pe femeie ca este un politist si ca toata lumea a presupus ca victima era ea. Grace desluseste misterul: femeia ucisa er verisoara ei, obsedata sa devina ca Grace.
De parca situatia nu ar fi destul de complicata, Grace detine un imens diamant albastru, cunoscut drept una din Stelele lui Mithra. Prietenele ei au fost aproape de a-si pierde viata pentru a proteja aceste diamante de un nebun care crede ca stelele ii vor aduce nemurirea.
Seth este iritat de sentimentele pe care i le starneste aceasta bruneta frumoasa. El este cunoscut drept un barbat rece, serios si calculat, fara viata personala, care nu este impiedicat de sentimente si emotii. Dar Grace il provoaca, iar lui ii este tot mai dificil sa reziste...
Steaua aflata in posesia lui Grace ajunge alaturi de celelalte stele, dar asta nu inseamna ca pericolul a trecut, deoarece Seth trebuie sa afle cine e criminalul si care e legatura cu stelele. Un colectionar a facut multe victime pentru a intra in posesia stelelor, iar acum a mai pus ochii pe o bijuterie- Grace, pe care o vrea cu orice pret...
Va putea Seth sa reziste farmecelor lui Grace? Va afla ca sub exteriorul de femeie fatala, se afla o fiinta generoasa, care iubeste cu tot sufletul? Cine isi doreste cu orice pret stelele? Va reusi sa le obtina? E posibila o relatie intre Seth si Grace?

Comentarii