Recenzie Corrupted de Alicia Taylor si Natalie Townson- Trilogia The Manipulation # 1



Ella Knight este o tanara care si-a perfectionat metoda de seductie, timp de trei ani.  A invatat sa seduca, sa ii faca pe barbati sa se indragosteasca de ea, pentru ca mai apoi, sa ii paraseasca. Nu simte nimic pentru nimeni, a devenit maestra in arta Manipularii! Si toate astea pentru ca isi doreste razbunare!
In urma cu trei ani, Ella si-a pierdut sora- pe Lydia. Aceasta s-a sinucis, lasand in urma multe intrebari. Dar, Ella gaseste jurnalul Lydiei si afla ce se intampla cu sora ei. Afla motivul pentru care a recurs la acel gest- Damon Hunt!
Damon, sau The Demon- cum ii spune Ella devine tinta ei.  Ella vrea sa darame zidurile lui Damon,  iar apoi sa ii franga inima, asa cum si el a facut cu sora ei.
Damon este un barbat de succes, atragator, bogat si totusi- un mister. Este descris ca fiind un playboy, care se joaca cu femeile si le schimba des, dar oare asa e?
Ella se infiltreaza discret, dar sigur in viata lui Damon.  Dupa o noapte fantastica petrecuta impreuna, Ella stie cum sa se joace cu orgoliul lui. Apoi pretinde ca apartamentul ei a fost jefuit, dandu-i sansa lui Damon sa devina cavalerul pe cal alb, care sare in ajutorul ei.
Astfel, Ella ajunge sa locuiasca in casa lui Damon. Cei doi nu au o relatie oficiala, insa nu pot nega atractia, dorinta...
Ella reuseste sa ii cucereasca pe Damon, dar exista o problema- ii plac atingerile lui, sarutarile lui.  Va putea sa joace pana la capat? Sau vanatorul va deveni vanat?

Aceasta carte reprezinta debutul celor doua autoare si au facut o treaba grozava. M-a prins de la prima pagina.
Ella este o femeie puternica, dar care cauta un vinovat pentru moartea surorii ei.  Nu cred ca exista un vinovat, din moment ce Lydia s-a sinucis, dar ii inteleg setea de razbunare. Este intr-o permanenta lupta cu sine- isi doreste sa il faca sa sufere pe Damon, dar incepe sa il placa. Si pentru asta se simte vinovata. Sunt tare curioasa daca Lydia si Damon chiar au fost impreuna. Sa va spun de ce zic asta? Pentru ca insemnarile ei din jurnal mi se par demne de o femeie obsedata, nu indragostita. In plus nu mentioneaza niciodata daca el i-a raspuns in vreun fel. Cei doi lucrau impreuna, dar oare au fost vreodata un cuplu, sau totul se petrecea doar in mintea Lydiei? Sper sa aflu asta curand.
Damon m-a cucerit, desi la inceput am avut sentimente amestecate, el fiind descris doar din perspectiva Ellei. Dar apoi incepi sa il cunosti, sa vezi cat de mult o doreste pe Ella, cat de tare se deschide pentru ea. Si te doare inima, stiind gandurile ei...  Ella ii pune nervii la incercare, apare la evenimente la care e prezent si el, alaturi de alt barbat, testandu-i gelozia. Sincer mi-a fost mila de el, de suferinta lui. Mai ales ca nu sunt convinsa daca e demn de acel apelativ- The Demon. Tind sa cred ca nu...
Insa e clar ca Damon a patit ceva in trecut, a fost ranit, cred. Iar acum pare un barbat mai rece, care pune afacerile pe primul loc. Mi-a placut cum ii spunea Ellei- “Let me keep you.”
Cand credeam ca Ella va uita de razbunare si va accepta ce simte pentru Damon, se intampla ceva care o readuce pe drumul initial. Sunt tare curioasa cum va evolua totul!




Comentarii