Recenzie Mr. X de Clarissa Wild



Jay este o tanara fara trecut. Pentru ea conteaza doar prezentul in care danseaza si se dezbraca pentru bani, in fata unor barbati care o privesc plini de dorinta. Pentru a-si suplimenta veniturile, ofera si putina actiune orala. Are mare nevoie de bani, deoarece este si dependenta de droguri.
In timpul petrecut cu un client, caruia trebuia sa ii ofere acel plus, lucrurile scapa de sub control. Clientul, desi stia ce ii oferea Jay, forteaza lucrurile si devine violent. Jay are noroc pentru ca la indemana, tinea un pistol cu care l-a amenintat pe barbat.
Apoi un alt barbat intra in camera, iar acesta il impusca mortal, cu sange rece pe clientul violent.
Acest barbat, “salvatorul” ei este Mr. X! X este un om periculos, un om care isi castiga existenta ucigand. Da, este un asasin platit si ii place acest lucru. Tipetele, teroarea, sangele il incanta pe X. El este numit asa, deoarece a ramas cu un singur ochi, celelalt fiind inlocuit de o cicatrice in forma literei X.
Intalnirea dintre Jay si X nu este intamplatoare. El se afla acolo pentru ca Jay e misiunea lui- trebuie sa o ucida...
De asemenea, el o cunoaste pe Jay, ii leaga ceva, dar ea nu si-l aminteste deloc. X isi doreste cu ardoare ca ea sa sufere, pentru ca, spune el- Jay e vinovata pentru ce i s-a intamplat lui.
In ultimul moment, X ia o decizie radicala: nu o va ucide pe Jay, dar o va face sa sufere, ii va revendica trupul si sufletul pana nu va ramane nimic din ea.
Insa, organizatia pentru care lucreaza X nu este de acord cu aceasta decizie si este gata sa termine chiar ea treaba. Deci, X este nevoit sa o protejeze pe femeia pe care o uraste.
Jay este confuza. Nu intelege de ce este inca in viata. Nu stie cine este acest barbat si de ce trebuie sa o ucida. Insa stie ca ea are un efect asupra lui, stie nu ii este indiferenta si vrea sa profite de acest lucru pentru a scapa.
Dar Jay nu are habar cat de sadic poate fi X, nu stie cat de lunga si dificila va fi calatoria, nu stie cate ii poate lua X, iar jocul abia acum incepe...

Mr. X este o carte dark, cu scene dificile, sex dur si rasturnari de situatie. Nu este o carte pentru oricine. Scenele de sex, cel putin la inceput sunt foarte dure, X fiind adeptul obtinerii placerii prin durere, durere provocata partenerei...
Cartea este scrisa din perspective diferite si autoarea ne ofera si picaturi din trecut.
Sunt atatea intrebari la care voiam sa aflu raspunsul: cine e de fapt Jay si de ce nu isi aminteste nimic? Cum a ajuns dependenta de droguri si intr-un club de striptease? De ce vrea X sa o distruga cu orice pret? Ce i-a facut Jay atat de grav? Doua personaje atat de distruse vor putea avea parte de un final fericit?
Un lucru e sigur: bariera dintre ura si iubire pare ca se estompeaza.
Desi nu a fost o lectura fantastica, nu regret ca am citit-o. Insa au fost unele lucruri care m-au deranjat, acesta fiind motivul pentru care ii acord nota 8. Poate ar fi primit mai mult, daca finalul ar fi fost mai clar...




Comentarii