Recenzie Warped de Alicia Taylor si Natalie Townson- Trilogia The Manipulation # 2



Cand Ella era decisa sa renunte la planul ei si sa ii spuna lui Damon secretul pe care il ascunde, il vede cu o alta femeie, iar asta schimba totul... din nou!
Desi credea ca nu va putea avea copii, decat cu ajutor, acum Ella e insarcinata cu copilul lui Damon!
Damon incearca sa o impace in legatura cu cealalta femeie, sa o lamureasca de unele lucruri si totul culmineaza cu o cerere in casatorie. Ella accepta doar pentru a-si putea duce planul la bun sfarsit- si anume sa se razbune, rupandu-i inima. Insa nici nu poate nega ca simte ceva pentru el, ca atingerea lui o face sa simta si ca ii este tot mai greu sa nu o arate pe adevarata Ella, cea care isi doreste iubire, care isi doreste sa fie prima in viata unui barbat.
In acest volum avem parte si de cateva capitole spuse din perspectiva lui. Ceea ce am aflat din aceste capitole a fost o surpriza, pentru ca se pare ca si el joaca un joc,  si el are un plan...
Cum am spus si la primul volum, Damon are niste demoni cu care trebuie sa traiasca. El a invatat sa traiasca asa, insa nu vrea sa o piarda pe Ella, cand aceasta va afla adevarul lui. Si in asta consta planul lui- sa o faca sa il iubeasca atat de tare, incat atunci cand isi va marturisi pacatele, aceasta sa il poata ierta si sa nu il paraseasca.
In primul volum, am cunoscut-o putin pe Leona, dar acum isi arata adevarata fata si va spun ca este o adevarata BI*CH!! E o femeie nebuna, care si-l doreste cu orice pret pe Damon si care e capabila de orice pentru a obtine ceea ce isi doreste. A fost deranjant sa vezi ca Damon o alege pe ea de cateva ori, in locul Ellei.  Alege sa mearga la ea, cand aceasta ii cere, desi Ella il roaga sa nu o faca. Insa nu stim ce motive are Damon, pentru ca e clar ca nu o iubeste pe Leona, insa e ingrijorat pentru ea. Leona stie secretele lui si stie exact cum sa il manipuleze, stie ce sa spuna si cum sa traga sforile pentru ca Damon sa fuga la ea.
Deci, Damon are doua femei in viata lui- ambele cu anumite planuri...
De asemenea, aflam si adevarul despre Lydia- sora Ellei. Si asa cum am banuit, fata avea ceva probleme... Si acum banuiesc ca demonii lui Damon au legatura cu ce i s-a intamplat ei. Ramane sa aflam asta in ultimul volum.
Mi-a placut tare mult de Tom, un barbat care o iubeste pe Ella de ani buni, dar tot timpul i-a fost doar un prieten. El ii deschide ochii in legatura cu sora ei, si in ciuda sentimentelor lui, el este cel care contribuie la impacarea Ellei cu Damon. Tom a vazut schimbarea Ellei, stie ca ea s-a indragostit cu adevarat de Damon si ca stralucirea ei e doar datorita iubirii lui. Ma bucur ca autoarele au gasit pe cineva si pentru Tom, pentru ca merita sa fie fericit.
Din primul volum mi-a atras atentia Spencer, fratele lui Damon si sper ca si el fie fericit. Spre sfarsit apare si cea care i-a furat inima si m-am bucurat ca Ella i-a impins unul spre celalalt, chiar daca asta s-a lasat cu o partida pe masa de bucatarie a Ellei ;))
Ce m-a deranjat a fost nehotararea Ellei, acel du-te vino, il iubeste, dar vrea sa se razbune. Insa cand afla adevarul despre sora ei, isi da seama ca poate situatia a fost diferita. 
De asemenea m-a deranjat comportamentul lui Damon cand Ella i-a spus ca e insarcinata. Inteleg ca el nu isi dorea copii si ca s-a bazat pe cuvantul Ellei, dar nu trebuia sa reactioneze asa... Insa se simte mizerabil si apoi se impaca cu ideea ca va fi tata. Si devine foarte tandru cu burtica Ellei. M-a amuzat reactia lui cand Ella avea pofta de placinta cu cirese. Si nu orice placinta cu cirese, ci placinta cu cirese a mamei lui Damon. El si-a sunat mama si l-a rugat sa ii dea reteta, desi habar n-avea ce face si toata bucataria fost zugravita cu faina.




Comentarii