Recenzie O iubire neasteptata de Sonali Dev




Mili Rathod este o tanara din India care a fost casatorita cand avea doar 4 ani. Ea si-a petrecut toata viata, incercand sa devina o femeie demna pentru sotul ei- un pilot militar.
Acum, ea are 24 de ani si isi paraseste tara si locurile natale pentru a studia in America. Nu si-a vazut sotul niciodata si asteapta ca acesta sa apara si sa ceara consumarea casatoriei.
Samir Rathod este un celebru regizor de la Bollywood. Cand fratele lui are un accident, se afla un adevar dureros- Virat, fratele lui este sotul lui Mili, desi acesta s-a casatorit intre timp cu altcineva, crezand ca mariajul lui din coopilarie a fost anulat. Acum Samir nu poate suporta gandul ca mariajul fratelui lui este fals si ca copilul care urmeaza sa vina pe lume ar fi unul din flori. Decide sa rezolve el problema si sa mearga in America, dupa Mili, pentru a-i cere sa semneze documentele de desfacere a casatoriei.
Intalnirea dintre ei e amuzanta, dar si dureroasa deoarece Mili ajunge la spital, iar Samir ramane sa aiba grija de ea.
Este cucerit de frumusetea si inocenta ei. Intre ei se leaga o prietenie frumoasa, iar Samir descopera ca Mili nu e asa cum credea el. Nu este naiva si nici pusa pe facut avere. Desi nu si-a vazut niciodata sotul, pentru ea casnicia ei e reala. Incearca sa impace doua parti opuse din ea- indepedenta si traditia. Inainte sa isi dea seama ce se intampla, Samir ii gateste acestei fete, ii umple frigiderul cu alimente, se asigura ca nu va fi nevoita sa munceasca, dar isi va primi plata, o insoteste la nunta unei prietene.
Acum, Samir de infruntat o dilema- e posibil sa se fi indragostit de cumnata lui? Si cum ar putea sa ii spuna acesteia adevarul despre cine este el?

Ca sa fac o anologie cu titlul, spun ca aceasta carte a fost neasteptat de frumoasa. Mi-a placut sa descopar o parte din traditiile Indiei, din mancarurile traditionale, din ritualuri si obiceiuri. Povestea de dragoste atat de dulce si neasteptata m-a cucerit. Personajele au fost bine conturate si foarte placute.
Nota mea este 9,80 si sper ca editura sa traduca si urmatorul volum.



Comentarii