Blestemată de Jennifer L. Armentrout


Moartea e nasoală... și senioara de liceu, Ember McWilliams, știe asta.

După un accident de mașină mortal, sora ei mai mică înzestrată a adus-o înapoi. Acum orice atinge Ember moare. Și asta, ei bine, chiar e nasol.

Ember are o politică fără atingeri cu toate viețuitoarele, inclusiv băieții. Când apare Hayden Cromwell, citându-l pe Oscar Wilde și susținând că blestemul ei este un dar, ea crede că este un băiat drăguț, dar nebun. Dar când el îi spune că poate ajuta să-și controleze "darul", ea este mai mult decât interesată. Există o singură șmecherie: Ember trebuie să aibă încredere în tatăl adoptiv al lui Hayden, un bărbat despre care este sigură că are motive sinistre pentru a strânge copii ale căror abilități sunt neobișnuite. Cu toate acestea, ea este dispusă să facă orice pentru a ține din nou mâna surorii ei. Și la naiba, și-ar dori și ea să poată să-l sărute pe Hayden. Cine nu ar face-o?

Dar când Ember află că accidentul care a transformat-o într-o ciudată nu a fost deloc un accident, nu este sigură în cine să aibă încredere. Cineva a vrut-o moartă și, cu cât se apropie de adevăr, cu atât este mai aproape de a-și pierde nu numai inima, ci și viața.

Pe bune de data asta.

Comentarii