Iubită (Casa Nopții: Lumea de Dincolo vol. 1) de P.C. Cast & Kristin Cast

Seria bestseller a revenit! Alăturați-vă lui P.C. și Kristin Cast pentru a sărbători cea de-a zecea aniversare a seriei Casa Nopții mergând într-o nouă aventură palpitantă alături de tocilara voastră preferată.

Este cea de-a optsprezecea naștere a lui Zoey, iar gașca de tocilari a fost împrăștiată în toată țara de aproape un an, când Stark îi cheamă înapoi în Tulsa pentru a o surprinde pe Z. Dar nu totul este bine în orașul T. Apar semne ciudate, întunecate — este posibil ca Neferet să facă o mișcare? Nedorind să se întâmple dezastrul din nou, Zoey îi cheamă pe prietenii ei proaspăt reuniți să formeze un cerc cu ea și să adauge un strat de protecție peste închisoarea din grotă a lui Neferet. Ușor, nu?

Gresit. Nimic în Casa Nopții nu este așa cum pare.

Cu vampirii roșii turbați care se apropie, Zoey și turma de tocilari trebuie să se unească din nou și să lupte împotriva răutății. Dar un an este mult timp. S-au îndepărtat prea mult acești vechi prieteni?

Când lumea se sparge și aliații devin dușmani, va devora întunericul prieteniile sau lumina îi va salva pe cei pe care i-a iubit?

Comentarii