O umbră arzătoare (Origin vol. 2) de Jennifer L. Armentrout

Când Evelyn Dasher și-a încrucișat drumurile cu Luc, a fost aruncată cu capul înainte în lumea Lux - doar pentru a descoperi că era deja mult mai implicată în lumea lor decât bănuia vreodată.

Pentru că Luxenii nu sunt singurii cu un trecut ascuns. Există un gol în memoria lui Evie, luni pierdute din viața ei și un sentiment persistent că s-a întâmplat ceva, ceva de care nu își amintește și nimeni nu este dispus să-i spună. Ea trebuie să afle adevărul despre cine este ea și cine a fost. Dar fiecare răspuns pe care îl găsește aduce doar mai multe întrebări.

Căutarea ei a adevărului o aduce din ce în ce mai aproape de Luc, Originalul din centrul tuturor. El este puternic, arogant, inuman de frumos, extrem de periculos... și posibil îndrăgostit de ea. Dar chiar dacă Evie se îndrăgostește de el, ea nu poate să nu se întrebe dacă atracția lui este pentru ea sau pentru amintirea unei fete care nu mai există.

Și în tot acest timp, o nouă amenințare se profilează: rapoarte despre un virus mortal asemănător gripei despre care guvernul insistă că este răspândit de Luxeni. O boală înfiorătoare care schimbă pe oricine îl atinge, răspândind panică într-o țară aflată deja la punctul ei de frângere.

Nr. 1 New York Times, USA Today și autoarea de bestselleruri internaționale Jennifer L. Armentrout se întoarce în lumea Lux cu această a doua carte intensă și șocantă a seriei Origin, care îi va lăsa pe cititori bulversați.

Comentarii