Uitată (Casa Nopții: Lumea de Dincolo vol. 3) de P.C. Cast & Kristin Cast


Înainte de a fi eliberat de Neferet, Kalona a fost întemnițat pe pământ timp de secole din cauza Întunericului din inima lui. Dar ce s-a întâmplat cu Kalona din Cealaltă Lume? E ca și cum a fost uitat, sau poate nu a existat deloc.

În prezent, Cealaltă Neferet poate că a părăsit Casa Nopții, dar ea e departe de a renunța la obiectivul ei de nemurire și dominare a lumii. În timp ce operează în secret pentru a obține acces la Magia Străveche, noua Mare Preoteasă, Anastasia Langford, lucrează pentru pace și acceptare pentru vampirii din Cealaltă Lume. Dar așa cum inima frântă a celuilalt Kevin va avea nevoie de timp pentru a se vindeca, pacea în acea lume va necesita, de asemenea, timp și muncă - și nu toți vampirii de acolo vor pace. La urma urmei, de ce ar trebui să se întoarcă și să fie exilați de oameni, mai ales când au aflat cum se simte când sunt la putere?

Între timp, Zoey este disperată să ajute Cealaltă Lume să scape de Neferet odată pentru totdeauna, iar faptul că nu știe ce se întâmplă acolo o macină. Dar, așa cum ne avertizează gașca de tocilari, este mult prea periculos să apelezi la Magia Străveche. Ca o distragere a atenției, ea se aruncă în munca ei și încearcă să aducă oamenii și vampirii din Tulsa mai aproape de prima competiție de înot om-vampir din istorie! Este păcat că ceva pare să meargă prost ori de câte ori miza este mare.

Ce se întâmplă când lumile se ciocnesc și puterile care ar trebui lăsate în pace sunt trezite? Se poate vindeca Celălalt Kevin și lumea lui de rănile pe care Neferet continuă să le provoace? Poate Magia Străveche să fie cu adevărat valorificată și folosită pentru totdeauna? Sau Întunericul va stinge Lumina și va lăsa eroii noștri frânți, fără speranță și la fel de uitați ca și Kalona cu Aripile de Argint? Nu rata acest penultim volum din saga Casa Nopții: Lumea de Dincolo!

Comentarii