Bal Mascat (Sange Albastru, vol. 2) - Melissa de la Cruz



Schuyler Van Alen doreste o explicatie legata de misterioasele morti care au avut loc in randurile tinerilor vampiri.Impreuna cu Oliver , cel mai bun prieten al ei , Schuyler calatoreste in Italia cu speranta de a-l gasi pe singurul om care o poate ajuta – bunicul ei.
Intre timp , la New York , pregatirile sunt in toi pentru Balul Celor Patru Sute , o petrecere exclusivista gazduita de cei mai bogati , puternici si neumani – o gala a celor cu Sange Albastru.
Dar adevaratele pericole apar la after-party , un bal mascat organizat de sireata Mimi Force.O revelatie ascunsa in spatele mastilor , va schimba cursul destinului unui tanar vampir pentru totdeauna.
Plin de glamour , suspans si folclor cu vampiri , acest al doilea episod din palpitanta serie Sange Albastru isi va lasa cititorii insetati sa afle mai multe.

„Impletind umorul subtil cu detaliile rafinate ale vietilor celor fabulosi si insetati de sange , De la Cruz ne propune o conceptie asupra vampirilor foarte diferita de traditionalii demoni care se tem de tarusi infipti in inima.” => Booklist
„O privire iscoditoare , ca de voyeur , aruncata spre vietile magnatilor din Manhattan – care, intamplarea face , sunt chiar vampiri.” => Kirkus Reviews
„O intriga plina de mistere , care ii va face pe tineri sa nu poata lasa cartea din mana.” => School Library Journal

Comentarii

  1. mi-a placut primul volum, cred ca urmatoarele sunt si mai bune..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie mi-a placut mai mult vol. 2 decat primul.Citeste-l si nu o sa regreti.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!