Pierduti in Timp (Sange Albastru, vol. 6) - Melissa de la Cruz

Dupa ceremonia frumoasa facuta in Italia , Schuyler Van Alen si Jack Force sunt fortati sa se separe.Pentru a indeplini profetia familiei Van Alen , Schuyler calatoreste spre Alexandria in cautarea lui Catherine din Siena si a Portii Promisiunii.Schuyler descopera imediat ca tot ceea ce credea despre Poarta este complet gresit.Intre timp , Jack isi ia inima in dinti si se intoarce in New York unde trebuie sa o infrunte pe Mimi , geamana si tot odata predestinata lui.Dar, în loc de o reuniune, el se confruntă cu o alegere pentru care nu există nici o alegere bună.
Mimi, impreuna cu un tovarăş de călătorie neasteptat , Oliver Hazard-Perry, pornesc intr-un avion spre Egipt, pentru a-l căuta pe Kingsley Martin, o iubire de mult pierduta.
Cu toate drumurile care duc în iad, Mimi învaţă că nu toate poveştile de dragoste au finaluri fericite. Ea va trebui să pună deoparte sentimentele ei proprii în cazul în care vrea sa-si salveze pielea.
Cu durerea de inimă, incurcaturile şi folclorul vampirilor, cartea sigur va satisface poftele fanilor pentru mai multa                                                                 aventură cu Sange Albastru.

Comentarii