Mini-recenzie Bal Mascat (Sange Albastru vol. 2) de Melissa de la Cruz


 Schuyler, prietenul ei si in acelasi timp conduitul ei, Oliver, pornesc spre Venetia in cautarea bunicului fetei, in urma insistentelor din partea bunicii sale. Dupa ce acesta este gasit, se incapataneaza si refuza categoric sa vina in New York pentru a-i ajuta la demascarea celui cu Sange Argintiu.
 Dezamagiti, cei doi prieteni se intorc acasa cu coada intre picioare pentru a participa la Balul Celor Patru Sute, bal care este organizat de catre Mimi Force, inamica vesnica a lui Schuyler, in cinstea strabunilor din colonia pierduta. In oras apare un nou vampir rau-voitor, care se imprieteneste cu Mimi imediat de la aparitia lui in scoala.
 Dupa ce Kingsley si Mimi efectueaza un ritual de magie neagra, un Sange Argintiu soseste pe Pamant, in urma invocarii. Iar ceea ce urmeaza nu poate fi de bine pentru tinerii nostrii vampiri cu Sange-Albastru din New York...

 O alta carte minunata din seria Sange Albastru, care ne arata ca prietenia este una dintre cele mai importante lucruri in viata... chiar si in viata de vampir. Daca ati citit primul volum, cu siguranta nu vrei sa ratati cel de-al doilea.




Comentarii