Mini-recenzie Balul Fetelor Moarte (Vampirii din Morganville vol. 2) de Rachel Caine


Tatal lui Shane incearca sa-si corupa fiul, insa fara succes, asadar paraseste Casa de Sticla, dupa ce sosise intr-o vizita. Intre timp, un vampir pe nume Brandon este ucis, iar principalul suspect este chiar Shane. Asadar, acesta este condamnat la moarte de catre batrana si puternica vampir Amelie.
Frank, tatal lui Shane o rapeste pe fiica primarului, Monica, si cere in schimb eliberarea fiului lui. O persoana din casa face un pact si se transforma in vampir. Intre timp, Claire si Eve sunt invitate la Bal unde, niste crime macabre se petrec. Oliver, un vampir hippy, fostul sef al lui Eve, doreste suprematie in randul vampirilor, asadar ar face orice pentru a deveni vampirul-sef al orasului, chiar daca asta ar insemna sa treaca peste cadavrul Ameliei.
Ramane de vazut daca Eve, Shane, Michael si chiar Monica vor scapa cu viata din acest cosmar continuu si daca vor mai reusi sa vada lumina zilei vreodata sau daca intunericul le vor intuneca vietile pe vecie.


"Daca Rachel Caine nu este pe lista dumneavoastra de cumparaturi obligatorii, treceti-o imediat, fara ezitare!" - The Eternal Night




Comentarii