Recenzie Caderea (Cele 9 Vieti ale Lui Chloe King # 1) de Liz Braswell


Viata linistita a lui Chloe King se transforma intr-o lupta permanenta pentru bunastarea ei. Totul incepe in noaptea in care aceasta a cazut din Turnul Coit, cel mai inalt turn din San Francisco, si supravietuieste. Acesteia in cele din urma incep se ii iasa gheare din varful degetelor de fiecare data cand se enerveaza sau cand este speriata.
 Chloe insa nu pierde vremea nicio clipa, flirteaza cu mai multi tipi. Viata acesteia se schimba cand descopera un nou om-pisica in San Francisco si, spre surprinderea ei, este cineva chiar cunoscut de ea, insa linistea ii este perturbata cand cineva din liga A Zecea Lama o urmareste pentru a-i face felul.
 Acum Chloe va trebui sa fuga pentru viata ei sau sa se lupte cu raul. Ramane de vazut ce decizie va lua aceasta si daca va scapa nevatamata din toata povestea aceasta incalcita.
 Alta carte minunata oferita de catre editura Leda, care ne demonsteaza ca daca fugi de probleme, acestea nu o sa dispara.

APRECIERI : 

„Căderea are toate calităţile unui început de serie fantastic… iar eroina este pur şi simplu cuceritoare.” – KIRKUS REVIEWS

„Imaginaţia autoarei şi folosirea mitologiei egiptene se dovedeşte aici o combinaţie inspirată care garantează succesul.” – Erin Darr (KLIATT)

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!

Postări populare de pe acest blog

Finalul (Ingerul Noptii # 4) de Becca Fitzpatrick

Sfidarea (Altfel de ingeri vol.4) - Lili St. Crow

Opozitie (Lux # 5) de Jennifer L. Armentrout