Mini-recenzie Casa de sticla (Vampirii din Morganville vol. 1) de Rachel Caine

Claire, o fata de saisprezece ani, boboaca la Texas Praire University, nu mai poate suporta cumplitele batai si torturi pe care Monica i le ofera zilnic si decide sa plece din campus. Aceasta se refugiaza la Casa de Sticla, unde locuiesc alti trei adolescenti si anume: Shane - un tanar sexy si fermecator; Eve, o domnisoara goth care are inclinatii spre intuneric si Michael, un baiat misterios, dar atragator. Dupa multiplele atacuri ale vampirilor din oras asupra celor din Casa de Sticla, un membru din casa se hotaraste sa faca un pact cu unul dintrei ei (vampiri) in schimbul linistii celorlalti colocatari.
Intre batalia pentru supravietuire si cautarea unei carti foarte valoroase pentru vampiri, Claire mai trebuie sa si o suporte pe vicleana Monica. Insa cu vampirii de partea ei, Claire are un as in maneca.
Intre timp, la cererea fiului sau, in oras apare un nou personaj pus pe rele.



„Rachel Caine le oferă cititorilor acele momente supranaturale pline de primejdii râvnite de ei.” Darque Reviews

„Lumea vampirilor lui Caine este formidabilă... Fanii Amurg nu trebuie să o rateze!” World Nerd


Comentarii

  1. Imi place recenzia ta. M-a facut si mai curioasa in privinta cartii :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca iti place.eu am citit cartea asta in 2 zile...e foarte frumoasa

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Merita, sa stii! E o serie plina de actiune si suspans, desi poate crezi acum "Oh, deja au aparut 8 volume, e prea mult, nu ma apuc de serie!" (am mai auzit, stai linistita), chiar merita. Asta daca iti plac cartile urban-fantasy cu vampiri. :D

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!