Mini-recenzie Mai las-o moale cu fantomele de Megan Crewe

Cassie este doar o fata obisnuita de liceu plictisita de viata ei personala, dar stai asa... ea nu este nicidecum o fata normala. Ea vede fantomele celor morti. Ca o consecinta a acestui "dar", Cassie nu prea se intelege cu colegii de la scoala, este considerata o paria, ba chiar si-ar scoate ochii unul altuia daca ar putea. Insa, din fericire, nimeni nu o face... Danielle, vechea ei prietena, recent devenita dusman de moarte, prietenul ei - Paul si Tim - presedintele consiliului elevilor (aka cei mai populari tipi din scoala) nu se exclud din categoria "persoane neagreate" pe lista lui Cassie.

Punctul culminant al acestei carti il surprinde momentul in care Tim isi da seama de puterea lui Cassie si apeleaza la aceasta pentru a-i contacta spiritul mamei sale moarte.

Va reusi oare Cassie sa faca pace cu cei mai populari, dar si ingamfati tipi din scoala?
Va reusi sa isi stapaneasca puterile? Dar mai presus de asta, va reusi oare sa se indragosteasca vreodata?


O carte decenta, cu multa intriga de adolescenti, multe fantome si secrete care ar trebui sa ramana in umbra... o lectura usoara, nici prea profunda, nici dezamagitoare, numai buna pentru o zi de plictiseala.





Comentarii

  1. Merita aceasta carte? Sunt curioasa daca ar trebui sa o cumpar sau nu. Asa ea pare interesanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in primul rand , bun venit pe blog , ma bucur ca ma vizitezi si sper sa te distrezi pe blog , chiar daca acu e putin pustiu , bate vantul pe aici...cred.Cartea eu zic ca merita cumparata daca iti place acest gen (ex: fantome , fenomene supranaturale etc.)poate ca o sa o gasesti putin plictisitoare la inceput , dar dupa ce citesti primele capitole (eu zic ca) o sa-ti placa.

      Ștergere
    2. Multumesc pentru urare!
      Felicitari pentru blog, mi se pare foarte interesant.
      Ma faci si mai curioasa in privinta cartii. Cred ca o voi cumpara pana la urma, imi plac mult povestile cu fantome.

      Ștergere
  2. Erai mult mai activ in 2012, acum ce se intampal cu feedback-ul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt activ si acum. Nu stiu la ce te referi: ca raspundeam la comentarii sau ca postam mai mult? Oricum, comentarii primesc mai rar, insa si raspund la ele, nu la toate, desigur, dar la majoritatea da. Cat despre postari: nu prea mai am ce sa postez in afara de recenzii, descrieri de carti (din cand in cand) si reduceri sau noutati!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!