Recenzie Sange Albastru (Sange Albastru # 1) de Melissa De La Cruz


 La varsta de 15 ani, Schuyler Van Alen isi descopera pe piele niste dungi albastre. Acestea arata ca transformarea ei in vampir este abia pe la inceput. Cand Aggie este gasita moarta in apropierea clubul de noapte frecventat de catre Schuyler si prietenii ei, Oliver si Dylan, cel acuzat este chiar Dylan.
 Acum Schuyler impreuna cu o alta tanara vampiroaica pe nume Bliss si cu protectorul celor cu Sange Albastru, Oliver, incearca sa dovedeasca nevinovatia prietenului lor drag.
 Dar nimic nu e ce pare a fi, deoarece pe strazile din New York un ucigas cu Sange Argintiu inca mai isi cauta victime printre noii vampirasi.
 De aici pana la o lupta continua pentru supravietuire nu este decat un pa, iar Schuyler si prietenii ei vor trebui sa scape vii din mana ucigasului rau-intentionat.
 PAREREA MEA :

 O carte foarte frumoasa cu multa intriga de adolescenti. Melissa pune mult accent pe viata sociala a vampirilor si pe originile acestora. Eu va asigur ca o sa va placa, deci nu mai pierdeti vremea si puneti mana pe ea, o sa va dea pe spate.

 Melissa nu se poate stapani sa nu includa si putina moda, probabil un defect profesional iritant, acesta si niste repetitii iritante precum: "par grizonat" si "familie de vaza".

 Coperta este superba. Acele doua gauri de pe gat spun mai multe decat o mie de cuvinte. Acu , va las pe voi sa va imaginati daca eroina este cea care s-a ales cu acel "tatuaj" temporar sau nu. :)
Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Finalul (Ingerul Noptii # 4) de Becca Fitzpatrick

Sfidarea (Altfel de ingeri vol.4) - Lili St. Crow

Opozitie (Lux # 5) de Jennifer L. Armentrout