Tradari (Altfel de ingeri vol.2) – Lili St. Crow

DRU ANDERSON
Departe de a fi vreun înger
Gata! Până aici cu fetiţa drăguţă!

Lumea Reală e un loc înspăimântător. Întrebaţi-o despre asta pe Dru Anderson, o fată dură care a pus la pământ un număr destul de mare de tipi răi. E înarmată, periculoasă, şi gata să lupte mai întâi şi abia pe urmă să stea la discuţii. Aşa că o să dureze ceva timp până să-şi dea seama în cine se poate încrede.
Sărmana Dru... Părinţii ei au dispărut cu multă vreme în urmă. Graves, prietenul ei cel mai bun (şi singurul!), a fost muşcat de un vârcolac. Şi tocmai a aflat că sângele care îi circulă şi ei prin vene nu este în totalitate uman. Christophe, misteriosul şi chipeşul ei salvator, o ţine ascunsă la o şcoală secretă pentru djamphiri şi vârcolaci adolescenţi. O problemă ar fi că Dru este singura fată de acolo. Vestea proastă: instinctul ucigaş îi spune că unul dintre colegi vrea să o vadă moartă.
 Cu toţi ochii aţintiţi asupra ta, să descoperi un trădător în Ordin nu e tocmai un lucru care poate rămâne fără urmări…

Titlu : Tradari
Titlu original : Betrayals
Seria : Altfel de ingeri
Autor : Lili St. Crow
Traducator : Alexandra Musat
Editura : Leda
Nr. de pagini : 352

Comentarii

  1. Daca are cineva volumul 1.2.3 al acestei cărți în romana si format pdf si ar putea sa mi le dea si mie pe adresa Fr3eWatch@yahoo.com sau pe facebook : Tian Catalin Andrey ii multumesc din suflet

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!