Recenzie Curajul de Holly Black

 Valerie avea o viata fericita , asta pana cand isi surprinde prietenul sarutandu-i mama. Atunci ,aceasta se decide sa infrunte viata si fuge de acasa in New York , la meciul de hochei la care trebuia sa mearga impreuna cu Tom, prietenul ei.
 La o cafenea, Val ii intalneste pe Lolli si pe Dave, doi adolescenti care traiesc intr-un tunel subteran din New York. Lolli o invita pe Valerie in tunelul cu pricina, iar aceasta accepta numaidecat.
 Intr-o zi, Valerie cu Lolli investigheaza un turn vechi care pare parasit. Aici locuieste un trol pe nume Ravus care face medicamente pentru toate fiintele magice din oras, pentru ca acestea sa fie mai rezistente la slabiciunea lor comuna: fierul.
 Lolli fura niste medicamente, iar Ravus o prinde. Valerie sare in ajutorul prietenei ei si decide sa se faca curierul lui Ravus, care sa distribuie medicamente in tot orasul.

 Cateva crime nefaste se petrec in oras, iar principalul suspect este chiar Ravus. Dar nici Valerie nu este scutita de aceasta vina...
 Acum, se da o batalie in viata fiintelor magice din oras, iar aceasta lupta ar putea avea repercusiuni si in lumea oamenilor.
 Dar ce mai faci cand in peisaj apare o noua fiinta supranaturala care ameninta sa distruga totul in jur?
 In cazul acesta, vei avea nevoie de mult CURAJ.


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!

Postări populare de pe acest blog

Finalul (Ingerul Noptii # 4) de Becca Fitzpatrick

Sfidarea (Altfel de ingeri vol.4) - Lili St. Crow

Opozitie (Lux # 5) de Jennifer L. Armentrout