Vampirii Sudului (de Charlaine Harris)

Ok , in primul rand as dori sa-mi cer scuze fata de voi ca nu am mai postat nimic interesant de ceva zile , dar am si o scuza : sunt racit!Yupi , ce bucurie , nu??Anyway , am revenit cu un nou post Vampirii Sudului.

MORTI PANA LA APUS

NEW YORK TIMES BESTSELLER, 100 de saptamani in topul vanzarilor

Seria Vampirii Sudului sta la baza serialului TRUEBLOOD, o productie originala HBO, realizat de regizorul serialului Sub Pamant SRL.

UN COCKTAIL EXPLOZIV DE SUSPANS, PARANORMAL, SENZUALITATE SI UMOR.

Intr-un orasel linistit si aparent pasnic din Louisiana, varcolacii, menadele, teriantropii, vampirii si oamenii par a convietui in armonie. Insa cand vampirul Bill se indragosteste de Sookie Stackhouse, o barmanita cunoscuta pentru calitatile ei telepatice, tot acest univers explodeaza...

„Distractiva, alerta, amuzanta – un amestec uluitor de istorii cu vampiri si mister. A nu se rata!” – SUSAN SIZEMORE

„In acelasi timp amuzanta si introspectiva, Morti pana la apus aduce in prim-plan complicatiile foarte omenesti pe care le genereaza viata langa un vampir...” – JEANMARIEWARD

MORŢI PÂNĂ LA APUS este prima carte din seria Vampirii Sudului, care a cunoscut deja succesul pe numeroase meridiane ale globului. Ea ne ofera un amalgam indraznet de genuri, o imbinare de talent si imaginatie, umor si suspans, mister si erotism.
Tanara si frumoasa telepata Sookie Stackhouse, eroina romanului si a intregii serii, locuieste in Bon Temps, un orasel aparent pasnic din Louisiana. Si tot aici, vampirul Bill face eforturi pentru a se integra in societatea oamenilor si a fi acceptat de localnici. Din momentul in care Bill se indragosteste de Sookie, actiunea incepe sa se deruleze alert si nimic nu poate sta in calea celor doi.
Charlaine Harris ne surprinde printr-o abordare cu totul originala a lumii fascinante a creaturilor noptii, precum si a relatiei acestora cu oamenii, care reusesc, mai mult sau mai putin, sa ii accepte alaturi de ei. Succesul cartii se datoreaza atat stilului cuceritor al autoarei, cat si suspansului si ritmului alert al actiunii.

MOARTEA LA DALLAS

"Stilul lui Harris are un farmec si o naturalete care ne amintesc de Anne Tyler... este original si surprinzator. Trasaturile romanului gotic sporesc savoarea speciala a cartii."

The Christian Science Monitor

In romanul Moartea la Dallas, eroii scriitoarei Charlaine Harris isi continua aventurile incepute in primul volum al seriei, Morti pana la apus. Folosindu-si talentele telepatice, Sookie Stackhouse porneste in cautarea unui vampir disparut.
Usor de spus, dar greu de facut!

Intotdeauna gata de actiune, Sookie duce totul la bun sfarsit, dupa o intreaga serie de aventuri si momente dramatice. Personajele se dezlantuie adesea in jocul cu moartea. Indiferent ca sunt oameni sau vampiri.
Stilul simplu, captivant si antrenant, face lectura deosebit de placuta. Jocurile de cuvinte si engleza colocviala dau savoare textului. Lumea creata de Charlaine Harris, plina de fiinte supranaturale (varcolaci, menade, teriantropi), este fascinanta si departe de a inspira teama sau repulsie. Pentru fanii acestui gen de literatura din lumea intreaga cartea a constituit fara indoiala o aparitie deosebit de placuta si a fost apreciata asa cum merita.
"Harris scrie cu siguranta si abilitate." The New York Times Book Review

CLUBUL MORTILOR



Curajoasa telepata Sookie Stackhouse nu se da batuta, invingand toate obstacolele care ii apar in cale. In acest al treilea volum al seriei Vampirii Sudului, intitulat Clubul Mortilor, legatura romantica a tinerei cu frumosul vampir Bill trece prin momente mai putin fericite. Tradarea si disparitia acestuia constituie o lovitura dura. Pentru a limpezi lucrurile si pentru a gasi raspunsul la numeroasele intrebari care o nelinistesc, Sookie intra din nou in actiune. Personajele implicate sunt aceleasi pe care le-am intalnit si in volumele anterioare - teriantropi, varcolaci si, mai ales, vampiri - care apar fie ca dusmani, fie ca aliati si prieteni fideli ai neinfricatei eroine.
O intriga captivanta, numeroase scene de actiune, personaje fascinante, un stil alert, un erotism bine dozat - sunt doar cateva dintre elementele care justifica succesul exploziv al cartii.





MOARTA PENTRU TOTI

"Personaje consistente, alaturi de o intriga plina de actiune - iata notele distinctive ale acestui spumos amestec de dragoste, mister si fantasy." Publishers Weekly

Nu dai in fiecare noapte de Revelion peste un barbat alergand pe marginea drumului, pe jumatate dezbracat! Iar cand aceasta i se intampla lui Sookie Stackhouse, nu ne putem astepta decat la noi aventuri.
Moarta pentru toti este cel de-al patrulea volum al seriei Vampirii Sudului (dupa: Morti pana la apus, Moartea la Dallas si Clubul Mortilor). Descoperind ca barbatul misterios intalnit in imprejurari atat de ciudate nu este altul decat vampirul Eric, care nu ii este strain, eroina telepata incearca sa-l ajute. Cineva ii facuse vraji sa-si piarda memoria. Implicarea lui Sookie duce la batai pe viata si pe moarte, in care sunt implicati tot soiul de vampiri, varcolaci, teriantropi si vrajitoare. In pericol se afla si inima curajoasei tinere, deoarece este greu de rezistat in fata atragatorului Eric.
O poveste fascinanta, cu personaje supranaturale. Un ritm ametitor, umor, momente dramatice, mister, erotism - totul imbinat cu talent si imaginatie, asa cum ne-a obisnuit cuceritoarea Charlaine Harris.

"Harris a dat lovitura cu o picatura de umor negru, o pata de sange, un fir de paranormal si un continuu suspans..." SF Site

MORT DE-A BINELEA

NO. 1 BESTSELLER NEW YORK TIMES 2008
Seria Vampirii Sudului sta la baza serialului TRUEBLOOD, o productie originala HBO.

"Dialogurile naturale si pline de umor si o intriga bine construita... fac din aceasta carte cel mai reusit volum al seriei." Publishers Weekly

Aventurile lui Sookie Stackhouse continua cu un nou volum pasionant. Fanii cuceritoarei eroine ii vor urmari si acum cu sufletul la gura peripetiile. Cand isi da seama ca fratele ei, Jason - devenit teriantrop - este in mare pericol, lui Sookie nu-i ramane decat sa afle cine ii doreste acestuia moartea. Si asta cat mai repede, fiindca ucigasul este pregatit sa atace din nou...
La fel de amuzant si de captivant ca si cele anterioare, noul episod ne incanta cu aceeasi combinatie de actiune vie, senzualitate, paranormal si suspans, care lui Charlaine Harris ii reuseste de fiecare data pe deplin. Scenele de actiune, stilul atragator, personajele supranaturale, pasajele bine dozate de erotism - iata o combinatie irezistibila care explica succesul exploziv al intregii serii.

CATEGORIC MOARTA

Amestecul spumos de dragoste, mister si fantezie continua! Si in acest episod, Sookie Stackhouse se dovedeste a fi la fel de activa si de implicata in intrigile si luptele violente dintre clanurile fiintelor supranaturale.
Cand eroina noastra se pomeneste pe neasteptate in ipostaza de mostenitoare a verisoarei sale decedate, lucrurile se complica teribil. Insa cineva nu vrea ca Sookie sa cerceteze prea adanc trecutul acesteia si face totul ca s-o opreasca. Lista suspectilor incepe cu varcolacii renegati - care nu o recunosc pe Sookie drept prietena a haitei -, si se incheie cu insasi regina vampirilor, care rascoleste un subiect mai mult decat delicat pentru Sookie: prima ei iubire, fascinantul vampir Bill.
Viata curajoasei tinere atarna la un moment dat doar de un fir, dar asta nu inseamna ca ea se retrage din fata pericolului.

"Harris creeaza un mic orasel in Louisiana, populat de personaje imprevizibile si realiste, pe care cititorii vor vrea sa le intalneasca iar si iar." - Crescent Blues
"Imi place lumea plina de imaginatie si creativitate a lui Charlaine Harris!" - Christine Feehan

MORTI CU TOTII


Pentru Sookie Stackhouse nu e deloc ciudat sa fie inconjurata de tot felul de teriantropi, varcolaci, zane si vampiri, cu intregul lor alai de probleme. Chiar si ea are insa o limita. Pe langa faptul ca lupta acum sa se impace cu noul barbat din viata ei - frumosul varcolac Quinn, trebuie sa faca fata unei importante reuniuni a vampirilor.
Adunarea, care atrage numele cele mai influente ale lumii mortilor vii din centrul Statelor Unite, se anunta a fi foarte tensionata. Regina vampirilor din Louisiana se afla intr-o situatie critica, intrucat puterea ei a avut de suferit in urma trecerii uraganului Katrina. Cu aliante secrete si intelegeri ascunse pe ordinea zilei - si a noptii - Sookie trebuie sa hotarasca de ce parte se afla. Iar alegerea ei poate insemna supravietuire sau catastrofa totala...

"O serie tot mai furtunoasa, savuros de diabolica." - The Dallas Morning News
"Sookie este una dintre cele mai fermecatoare eroine care au existat vreodata." - BookPage
"Charlaine Harris combina ludic mai multe genuri, pentru a ajunge la o creatie stralucita, care ii poarta amprenta stilului inconfundabil." - Rocky Mountain News

MAI RAU DECAT MOARTEA

"Mai multe miscari imprevizibile decat la o tornada... reusind sa captiveze orice fan al seriei." BookLoons

Comunitatea creaturilor supranaturale din Bon Temps, Louisiana, isi revine de pe urma celor doua dezastre: uraganul Katrina si macelul provocat de bomba detonata la reuniunea vampirilor. Sookie Stackhouse este intreaga, dar inca in stare de soc. Prea multi vampiri fusesera ucisi sau raniti, iar iubitul ei, varcolacul Quinn, se numara printre disparuti. Intre vampiri si varcolaci tot nu e pace, mai sar scantei si se produc crime. Iar Sookie, prietena a haitei si legata prin sange de Eric Northman, liderul comunitatii locale a vampirilor, este prinsa in vartejul acestor conflicte. Va infrunta din nou pericole, chiar moartea... si, inca o data, tradarea fiintei iubite. Iar cand totul se va termina, viata ei va fi schimbata pentru totdeauna...

Sa savuram deci inca o cupa din cocktailul de fantezie, senzualitate si suspans oferit de Charlaine Harris!

"Charlaine face o treaba minunata, creand o eroina fermecatoare, absolut credibila si convingatoare, cu toate ca aceasta traieste intr-o lume bizara si inedita." Publishers Weekly

VOLUMUL 8 DIN VAMPIRII SUDULUI, SERIE CARE STA LA BAZA SERIALULUI TRUEBLOOD, O PRODUCTIE ORIGINALA HBO

MORT SI INGROPAT

Pentru Sookie Stackhouse fiecare zi inseamna o noua aventura. Si nici nu e de mirare, daca ne gandim ca ea are o legatura de sange cu seful vampirilor, este prietena a haitei locale de varcolaci, lucreaza pentru un barbat teriantrop si are un frate varcolac-pantera...
Varcolacii si teriantropii hotarasc acum sa-si dezvaluie existenta in fata oamenilor obisnuiti. Si tot acum, o crima misterioasa pune intreaga comunitate pe jar, mai ales ca victima este o persoana cunoscuta si trupul mutilat este gasit in parcarea barului unde lucreaza Sookie
Si ca lucrurile sa fie si mai complicate, apar si alte fiinte supranaturale care se pregatesc de lupta. Iar Sookie ajunge un ostatic mult prea uman in lupta lor.








MOARTE IN FAMILIE

Sleita fizic si psihic dupa razboiul zânelor, eroina noastra telepata tânjeste dupa liniste si pace.
Chiar daca prin vene îi curge sângele a doi vampiri, ea se reface cu greu în urma ranilor suferite. Cele mai rele sunt însa ranile din suflet. Bill, primul ei iubit, este bolnav.
Pe lânga asta, o zâna teribil de suparata cauta razbunare cu orice pret… Cu toate acestea, înca nu s-a nascut vampirul, vârcolacul sau zâna care sa o înfrânga pe Sookie.
Multa actiune, un amestec exploziv de dragoste, mister, suspans si fantezie, o eroina fermecatoare, o lume paranormala contopita cu realitatea, totul prezentat într-un stil inconfundabil.
Este genul de carte pe care abia astepti s-o citesti înainte de a merge la culcare, gândindu-te ca nu vei citi decât un capitol, dupa care ajungi sa nu te mai poti opri…
Veti vedea, asteptarea acestui volum a meritat!



CAPCANA MORTALA

NEW YORK TIMES BESTSELLER
100 de săptămâni în topul vânzărilor

Seria Vampirii Sudului stă la baza serialului TRUEBLOOD, o producţie originală HBO.

UN COCKTAIL EXPLOZIV DE SUSPANS,
PARANORMAL, SENZUALITATE ŞI UMOR

În Bon Temps e primăvară, iar pentru Sookie Stackhouse, o chelneriţă telepată, se va dovedi un anotimp în care i se vor dezvălui numeroase secrete... fapt care-i va schimba fundamental viaţa...

Cu talentul ei special de a da mereu de necazuri, Sookie este martoră la un atentat comis cu o sticlă incendiară asupra barului în care lucrează, Merlotte’s. Bănuielile se îndreaptă imediat spre anti-teriantropii din zonă, însă Sookie suspectează altceva şi, împreună cu Sam, încearcă să descopere vinovatul… precum şi mobilul atacului.
Dar lucrurile se complică. Cu toate că nu este capabilă să „citească” în mintea vampirilor, Sookie îi cunoaşte bine pe iubitul său, Eric Northman, şi pe „fiica” lui, Pam, şi îşi dă seama că aceştia complotează împotriva actualului lor stăpân. Treptat, şi Sookie este atrasă în această luptă… care se dovedeşte a fi mult mai grea decât ar fi crezut la început.
Prinsă încă o dată în vârtejul intrigilor din lumea vampirilor, Sookie află că este doar un pion, la fel ca oricare alt om obişnuit… şi că pe tabla de joc a apărut o nouă regină...

„O serie în acelaşi timp agreabilă şi diabolică… şi din ce în ce mai captivantă!” – The Dallas Morning News
„Amestecul de stiluri este încântător, o combinaţie de elemente din romanele de dragoste, mister şi groază.” – Milwaukee Journal Sentinel
„Harris este o maestră în construirea lumilor paranormale, pe care le conectează cu umor la lumea noastră.” – Tulsa World
„O descriere vie, subtilă şi amuzantă a vieţii din Sudul Americii.” – Entertainment Weekly
„O încântătoare serie poliţistă despre vampiri.” – The Denver Post
„Acţiune, poveşti de dragoste şi umor – o combinaţie prin care Harris a creat o lume pe deplin funcţională, cât se poate de apropiată de a noastră; fireşte, cu excepţia vampirilor şi a celorlalte creaturi supranaturale.” – The Toronto Star
„O serie distractivă… Este lesne de înţeles de ce aceste cărţi neobişnuit de fermecătoare sunt atât de citite.” – The New Orleans Times–Picayune
„O magică şi misterioasă surpriză în domeniul romanelor tradiţionale cu vampiri.” – Houston Chronicle

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!