Nou in Bibli (# 1)

M-am gandit sa va arat ce mai am si eu prin biblioteca.E primul post , dar cu sigurata vor mai fi si altele de acest gen.

Sa incepem cu prima carte oferita de Libris.Aceasta este :



Si sa incheiem cu 2 carti ce mi le-am cumparat recent :


In curand o sa ma apuc de "Amurg" , cartea oferita de Libris.Dar asta , doar de luni incolo, deoarece week-ul asta e de groaza.Am mult de lucru si putin timp asa ca va las.Bye!

Comentarii

  1. Răspunsuri
    1. ms , daca as avea destul timp le-as citi pe toate , ca mai am cateva castigate , dar nu le-am facut poza , prefer sa ramana o surpriza...

      Ștergere
  2. O sa iti placa amurg eu am citit toata seria pe nerasuflate:P
    Si eu vreau sa citesc Paranormal.. am cautat.o la biblioteca de la mine din oras dar fara succes ^^ voi incerca sa o cumpar :x sa imi spui cum a fost si ce parere ti.a lasat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vai , dar nu stiu cand o sa o citesc.Ca acum trebuie sa lecturez amurgul , carpe corpus , stingerea si dupa aceea poate Paranormal. :)

      Ștergere
  3. din cate te cunosc o sa citesti amurg cam in 2 zile cel mult si o sa vrei sa le citesti si pe celelalte imediat:)asa am fost si eu ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eh , nici chiar asa Daya.sa stii ca mai am si scoala pe langa asta , bine ca am terminat odata cu Otilia , ca asa m-am saturat de ea.Bleah!Oricum , pana la sfarsitul saptamanii o termin :) (^__^)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!