Recenzie Blestemul din Swoon de Nina Malkin



                                                                                                                                                                        Candice Reagan Moskow (Dice) este o tanara de 17 ani care este nevoita sa se mute din aglomeratul New York, intr-un orasel din Connecticut. Aici tanara, se obisnuieste cu viata plictisitoare dusa de ceilalti locuitori, dar are un sprijin : verisoara ei Penelope Leonard (Pen). 
             Intr-o zi Pen cade din copac, moment in care in trupul ei intra spiritul unei fantome : Sinclair Youngblood Powers (Sin), un tanar care vine din secolul al XVlll-a doar pentru a se razbuna. Sin se poate folosi de trupul lui Pen doar daca Dice o atinge.
             In incercarea de a o scapa pe Pen de probleme, Dice este pacalita de Sin : reuseste sa il scoata pe Sin din trupul verisoarei ei, dar Sin are acum forma umana, iar locuitorii din Swoon incep sa fie pedepsiti  pentru pacatele stramosilor lor.
            Dice isi da seama ca Sin este un golem, adica "potrivit literaturii, un golem trebuie sa-i faca voia persoanei care l-a creat". Doar ca Sin nu e un golem obisnuit a carui obiectiv principal este slujirea lui Dice, ci misiunea lui este de a se asigura ca locuitorii din Swoon isi primesc pedeapsa meritata.
            Curand, lucrurile se complica si mai mult, deoarece Dice se indragosteste de Sin...

"Sexy si de-a dreptul seducatoare... O carte care iti rascoleste toate simturile!" Melissa de la Cruz

"Alerta, sexy, inteligenta... Nu am putut lasa cartea din mana pana la ultima pagina!" Karen Marie Moning, autoarea seriilor Highlander si Fever

Comanda carte AICI sau AICI




Comentarii

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!