Mini-recenzie Semnul (Casa Noptii vol. 1) de PC si Kristin Cast

In primul rand vreau sa-i multumesc librariei online Libris pentru ca mi-a oferit sansa de a citi cartea!

PREZENTAREA CARTII : 

Zoey Redbird este o adolescentă de şaisprezece ani, a cărei viaţă o ia complet razna în momentul în care primeşte Semnul Nopţii. Aleasă să fie iniţiată în şcoala de vampiri, Zoey pleacă de acasă, un loc pe care îl urăşte de moarte din pricina tatălui vitreg, şi începe o aventură care îi schimbă total viaţa. Dezamăgită de prieteni, plină de îndoieli şi de nesiguranţă, puştoaica nu o are alături decât pe bunica Redbird, al cărei sânge cherokee îl poartă şi ea în vine.
Ajunsă în Casa Nopţii, locul transformării ei în vampir adevărat, Zoey se va confrunta cu o altfel de existenţă, va trece prin întâmplări care îi vor confirma calităţile şi îi vor desăvârşi în cele din urmă destinul. Mai mult, va găsi acolo prieteni adevăraţi şi un loc căruia, în sfârşit, să îi aparţină.

RECENZIA :

Viata lui Zoey Redbird o ia pe aratura atunci cand este Insemnata de catre un Vanator din Casa Noptii. Asadar, fata trebuie sa se mute la Casa Noptii pentru ca Transformarea ei in vampir sa fie completa. Chiar daca parintii ei nu sunt de acord cu acest lucru, Zoey tot se muta.
Ajunsa acolo, fata este luata sub aripa protectoare a lui Neferet, una dintre Marile Preotese. Zoey incepe sa se imprieteneasca cu Stevie Rae, colega ei de camera, dar si cu prietenii acesteia: Erin, Damien si Shaunee, care sunt si ei novici.
Afrodita, cea mai rea tipa din Casa, incepe sa o antipatizeze inca din prima zi, dar tot o invita sa participe la ritualul Fiilor si Ficelor Intunericului, unde ea este lider.
Asa ajunge Zoey sa participe la ritual si sa bea accidental sange uman.

Dar oare de ce mor novicii care inca nu sunt pregatiti de Transformare?
De ce se crede Afrodita cea mai tare din parcare?
Si oare ce are de gand sa faca Afrodita dupa ce elibereaza accidental niste spirite in timpul ritualului?
Acum totul depinde de puterile lui Zoey.

Moment memorabil
Momentul cand fantomele incep sa o viziteze pe Zoey.


Alcatuirea cartii
Cartea are 29 de capitole si 287 de pagini.

Comandati cartea AICI.

PS: Nu uitati ca Libris are si o sectiune cu carti in engleza.Acum ai cele mai tari carti si in limba engleza.




Comentarii

  1. E foarte tare cartea, la fel si urmatoarele volume.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ah, aici era. Asta este prima carte cu vampiri pe care am pus mâna, în toată viața mea. Serios! Și am citit-o puțin, doar puțin, îmi amintesc doar de un vampir cu alte orientări sexuale și multe certuri. Habr n-am! :)) Îmi dau seama că ți-a plăcut, după rating, însă pe mine nu prea m-a atras. Iiiih!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, nu este pentru toata lumea... Este una din seriile mele preferate, printre altele cu vampiri precum "Vampirii din Morganville", "Sange Albastru", "Vampirii Sudului", "Evernight", "Fratia Pumnalului Negru", "Vanatoarea Nocturna"... (si poate mai uit alte cateva). Asta e, gusturile nu se discuta. Multumesc pentru comentarii! :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!