Recenzie Marele jaf de Timothy Watts       Teddy Clyde este un agent de bursa, in varsta de 35 de ani din Philadelphia. Dar asta e doar fatada de zi cu zi, pentru ca Teddy mai are o ocupatie: e hot de masini.
       Intr-o noapte, Teddy iese intr-un club de striptease, si agata o chelnerita, si nu orice fel de chelnerita, ci cea mai tare: Natalie. In timp ce o conduce pe Natalie acasa, Teddy descopera din intamplare, in portbagajul masinii cadavrul unui barbat. Imediat isi da seama ca barbatul mort nu e orisicine, ci e seful mafiotilor din Philadelphia.
        Desigur, lui Teddy ii e cam greu sa ii explice lui Natalie ce se intampla pentru ca nici macar el nu stie. Din cate se pare,toti au cate un secret, inclusiv Natalie, care nu e simpla chelnerita, ci de fapt e o jurnalista la un ziar care incearca sa afle secrete murdare ale sefului barului in care lucreaza.
       Situatia in care s-a bagat Teddy se complica tot mai mult, pentru ca pe urmele celor doi sunt niste mafioti si un ucigas platit, toti cautand acelasi lucru: reportofonul pe care e posibil sa fie inregistrata crima. Astfel, barbatul trebuie sa gaseasca o solutie pentru a scapa cu viata din aceasta situatie complicata, dar si de a o proteja pe Natalie, de care se indragosteste...

Comanda cartea AICI


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Turnul Zorilor (Tronul de Clestar vol. 6) de Sarah J. Maas

Regatul Cenusii (Tronul de Clestar vol. 7) de Sarah J. Maas

Lupta (Titanii vol. 3) de Jeniffer L. Armentrout