Mini-recenzie Paranormal (Paranormal vol. 1) de Kiersten White


     Evie (sau Evelyn, pe numele intreg) lucreaza la AISP (Agentia Internationala de Securitate pentru Paranormali). Treaba ei este sa captureze toate fiintele paranormale din lume care fac probleme atat oamenilor cat si societatii.
     Aceasta locuieste la agentie, deoarece este orfana, iar prietena ei cea mai buna Lish este o sirena. Cand un val de crime misterioase doboara mai multe fiinte paranormale, Evelyn incepe sa se panicheze.
     In agentie patrunde un metamorf, o creatura care-si poate schimba forma, pe nume Lend. Acesta este aruncat numaidecat dupa gratii. Evie incepe sa se apropie cat mai mult de Lend si chiar sa-l placa.
     Dar lucrurile incep sa se complice cand ucigasul patrunde la AISP pentru a mai raspandi putin haos si pe acolo si, mai presus de asta, pretinde ca este ruda cu fata.
Dar, oh, biata Evie, nu stie ce o asteapta, caci ucigasul are planuri cu ea, iar in peisaj mai apare si fostul iubit cam obsedat de ea, Reth...

Coperta
Cred ca o ilustreaza foarte bine pe Evie. Inca de la obsesia ei pentru roz pana la parul blond stralucitor.

Alcatuire
Cartea are 352 de pagini, impartita in 39 de capitole


Comanda cartea de AICI sau AICI.




Comentarii

  1. Nu am citit-o din pacate, dar am auzit ca e draguta. Anyway, imi place recenzia ta:).

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu prea m-ai convins. Intrebare: merita? E tare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai , ramona , daca nici prin recenzie nu te-am convins nu stiu daca mai am vreo sansa... mie mi-a placut mult , a fost plina de neprevazut , iar finalul te va face sa-ti doresti mai mult.
      te sfatuiesc sa incerci macar sa vezi daca-ti place. :)

      Ștergere
    2. Poi vroiam o parere personala, ai fost foarte, cum sa zic...tehnic, in recenzie. Acum m-am lamurit. O sa o cumpar, ca parerile in contradictoriu m-au facut curioasa. :)

      Ștergere
  3. Eu am terminat astazi cartea. Nu mi s-a parut atat de buna pe cat se zice peste tot. Prima jumatate a cartii a fost linistita si pe alocuri nu m-a tinut in "mreajele" ei insa de-abia dupa a mai aparut ceva actiune + lucruri interesante. Insa per total nu mi se pare o reusita.
    @Ramona: Cred ca depinde de la o persoana la alta.. Pana nu o citesti nu ai cum sa iti dai seama daca iti place sau nu. Are niste pasaje frumoase insa nu indeajuns de multe ca sa te lase cu gandul la carte dupa ce o termini.
    Coperta este superba, pentru ea nu am niciun comentariu negativ :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!