Recenzie Vecinul de Lisa Gardner



         O tanara mama, Sandy Jones, profesoara de educatie civica, dispare in toiul noptii din casa ei din South Boston. Tot ce ramane in urma ei e o fetita de 4 ani, pe care femeia n-ar lasa-o niciodata singura, si sotul ei - un barbat chipes si misterios.
         Detectiva D. D. Warren are misiunea de a afla ce s-a intamplat in casa familiei Jones in acea noapte. De cand intra in casa, D. D. are impresia ca ceva nu e in regula cu acea familie perfecta, totul e ciudat, de genul nici prea-prea, nici foarte-foarte. Dar cand incearca sa afle mai multe de la sotul femeii, detectiva se loveste de un zid de tacere.
         Cu cat timpul trece, cu atat sansele de a o gasi pe femeie in viata scad considerabil. Asa ca politia trebuie sa se miste repede. Dar cand afla ca pe aceeasi strada cu femeia disparuta, locuieste si un tanar agresor sexual, detectiva trebuie sa afle daca acest tanar are vreo legatura cu Sandy, dar si sa o interogheze pe fetita de 4 ani a femeii, care poate a vazut prea multe, si astfel aceasta sa devina urmatoarea victima...

  „O carte care îl pune pe gânduri pe cititor şi îi produce fiori. O realizare de geniu marca Gardner!” Romantic Times Book Reviews

   „Iubitorii genului ar trebui să fie avertizaţi să îşi închidă bine uşile înainte de a se apuca de citit.” Bookpage


Comandati cartea de AICI.


Comentarii

  1. Waai, de cand nu am mai citit un roman politist! Pare perfect:). Imi place recenzia.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ti-a atras atentia, asta e si rolul meu... Mie imi pare rau ca e singura carte tradusa a acestei autoare, pentru ca e geniala. Sa revii cu o parere dupa ce o citesti.

    Cindy

    RăspundețiȘtergere
  3. Cartea aceasta m-a purtat peste tot. Nu știam când o să apară iarăși ea, dacă o să mai apară, mă tot întrebam ce se întâmplă, cine tot îs ăștia, cine-a omorât-o, de ce a omorât-o! :)) Și, pam, deodată vine finalul și tot misterul dispare dintr-un pocnet al degetelor. Un stil alert și frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu, ai dreptate, chiar te poarta peste tot si te face sa iti imaginezi tot felul de scenarii.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!