Mini-recenzie Altfel de Ingeri (Altfel de ingeri vol. 1) de Lili St. Crow


          Inca de cand era mica, Dru Anderson se antrena cu tatal ei pentru a putea face fata tuturor provocarilor pe care i le va oferi Lumea Reala. O lume plina de fiinte si creaturi periculoase, care stau la panda si asteapta sa cazi in plasa lor.
          Tatal ei a disparut de curand, iar Dru, acum adolescenta, trebuie sa faca fata fortelor intunericului care o urmaresc. Dupa ce acesta este transformat intr-un zombie si o ataca pe Dru, fata se vede nevoita sa il omoare.
          Dupa cateva zile de la incidentul neplacut cu tatal ei, Dru intalneste un baiat goth pe nume Graves. Incet incet, aceasta incepe sa aiba incredere in baiat si ii acorda din ce in ce mai mult credit. Acesta o adaposteste intr-o incapere secreta dintr-un mall.
Aici, cei doi noi prieteni sunt atacati de catre un varcolac si un monstru urias cu aspect de caine.

Urmeaza sa se dea o batalie pe viata si pe moarte. Raman atatea intrebari la care trebuie sa gasim raspunsul: Cine sta in spatele atacurilor? Oare ii controleaza cineva pe acei monstrii? Poate avea Dru incredere in Graves? Dar in Christopher, noul baiat pe care-l intalneste pe parcursul calatoriei? Curand, Dru isi va descoperi si adevarata identitate. Va putea ea rezista adevarului?

O carte plina de neprevazut, spatii intunecate claustrofobice si pericole la tot pasul. Merita citita de catre fanii genului horror/suspans!


Comentarii