Mini-recenzie Nascuta la miezul noptii (Shadow Falls vol. 1) de CC Hunter

As putea spune despre aceasta carte un singur cuvant: SUPERBA

Dupa certurile din ce in ce mai frecvente ale parintilor lui Kylie, acestia se hotarasc sa se desparta, sa divorteze. Mama ei o trimite pe fata intr-o tabara de vara, in Shadow Falls, tabara unde se afla copii cu probleme.
Ajunsa acolo, Kylie face cunostinta cu colegele ei de camera: Della si Miranda, cu sefa de tabara, Holiday, dar si cu 2 baieti chipesi: Derek si Lucas.
Holiday o pune in tema pe fata si ii spune ca in aceasta tabara sunt doar copii cu puteri supranaturale si ca si ea este una dintre ei. Kylie refuza total aceasta idee.
Curand, tanara blonda afla ca Miranda este o vrajitoare dislexica, Della este un vampir, Derek este o zana, iar Lucas un varcolac.
Adolescenta isi da seama ca nu intamplator a fost adusa la aceasta tabara: visele ei suspecte si faptul ca vede fantome au adus-o aici.
Tabara are sa se inchida, daca o schimbare nu se va face cat mai rapid, asadar Kylie si noii ei prieteni trebuie sa puna la cale un plan pentru ca acest lucru sa nu se intample. Dar cand un sabotaj are sa se intample, mai poate Kylie sa faca fata viselor, fantomelor si sa demaste impostorul? Dar mai ales: pe cine va alege dintre cei doi baieti simpatici? Pe Lucas de care o leaga un trecut sau pe Derek, noul si adorabilul baiat in care poate avea incredere?


Comanda cartea de AICI sau AICI




Comentarii