Recenzie Salvamarul de James Patterson & Andrew Gross



       Ned Kelly este un tanar salvamar din Florida. Desi viata i-a rezervat destule incercari, el pare sa o fi luat pe drumul cel bun : este pe cale sa se indragosteasca de frumoasa Tess, si sa castige un milion de dolari foarte usor.
       Banii ar trebui sa ii revina din furtul unor opere de arta foarte valoroase, iar tot ce trebuie sa faca Ned este sa porneasca alarmele unor case, pentru a pune politita pe o pista falsa.
       Dar cum socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa, nici jaful pus la cale pe prietenii lui Ned nu este chiar "lovitura perfecta". In scurt timp,acestia isi dau seama ca totul a fost o inscenare si il anunta si pe Ned. Dar cand Ned ajunge acasa, descopera cu uimire ca prietenii lui au fost ucisi.
       Intr-o alta parte a orasului, Tess este ucisa si ea. Astfel Ned ajunge din salvamarul linistit in suspectul principal in cazul celor 5 crime. Tot ce poate sa faca acum barbatul este sa fuga din oras, sa-si salveze viata, si sa incerce sa descopere cine e in spatele crimelor.
      Si pentru ca, politia il considera suspectul principal si nu mai cauta alte indicii, Ned este nevoit sa isi faca singur dreptate, atragand-o de partea sa pe Ellie Shurtleff- "agent special Furturi si Fraude opere de arta din cadrul FBI".
      Insa drumul pentru a-si dovedi nevinovatia este foarte dificil, pentru pe urmele lui se afla nu numai FBI-ul ci si cei din spatele jafului, care cred ca Ned are ceva ce le apartine...


"Scris cu un ritm alert si rasturnari de situatie neasteptate, pe care James Patterson este capabil sa le manuiasca la perfectie, Salvamarul este un thriller socant scris de unul din cei mai influenti autori americani din toate timpurile."   New York Times

Comanda AICI


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!