Mini-recenzie Stingerea (Vampirii din Morganville vol. 7) de Rachel Caine

Daca inca nu ati pus mana pe aceasta incredibila serie trebuie sa o faceti numaidecat. De ce? Pentru ca e absolut magnifica. Fiecare volum te face sa vrei din ce in ce mai mult si sa te atasezi tot mai mult de minunatele personaje complexe de care cu siguranta te vei indragosti. Shane, Michael, Claire, Eve, Myrnin, Amelie, si de ce nu, si Oliver... toti vor sa te introduca in atmosfera mistica si infioratoare din Morganville.

Acum ca Bishop nu mai face regulile in Morganville, Claire si prietenii ei din Casa de Sticla sunt mai linistiti.
Eve ajunge sa se imprieteneasca cu o noua tipa goth, pe nume Kim. Atentia pe care incepe sa i-o acorde Eve pare sa raceasca relatia ei cu Claire. Eve este aleasa sa joace intr-o piesa de teatru foarte importanta pentru ea, datorita lui Kim.
Calculatorul special facut de Myrnin se defecteaza si incepe sa o ameninte pe Claire, care inca mai lucreaza cu Myrnin.
Noua eleva, Kim, este din ce in ce mai misterioasa. Sub pretextul ca lucreaza la un proiect, aceasta amplaseaza camere de filmat in toate colturile Morganville-ului, invadand intimitatea tuturor locatarilor.

Claire ajunge sa fie aproape omorata de maleficul calculator creat in scopuri stiintifice, spectacolul de teatru se apropie cu pasi repezi, iar cand Morley, unul dintre vampirii razvratiti, incepe sa le faca probleme celor din Casa de Sticla, situatia pare sa scape de sub control!




Comentarii